Повезане вести

Стојковић и Остојић нису повређени

Стојковић и Остојић нису повређени

Дневник 11.06.2020
Стигле су добре вести за тренера Партизана Саву Милошевића, штопер Бојан Остојић је добро, не ради се о повреди, док голман Стојковић има лакшу контузију мишића, очекује га мировање од седам дана и то само због предострожности… »
Бакљаде, Декијево извињење и Страхиња Павловић: Само гол нисам видео!

Бакљаде, Декијево извињење и Страхиња Павловић: Само гол нисам видео!

Мондо 11.06.2020
Фудбалери Партизана су савладали Црвену звезду (1:0), а ја сам први пут у животу био на само метар или два од дербија. Фудбалери Партизана су савладали Црвену звезду (1:0), а ја сам први пут у животу био на само метар или два од… »
"Дух са секиром": Не знам шта значи изгубити од Звезде!

"Дух са секиром": Не знам шта значи изгубити од Звезде!

Мондо 11.06.2020
Нигеријски фудбалер Умар Садик и даље је фудбалска тема број 1 у Србији после сјајне партије у дресу Партизана у полуфиналу Купа Србије против Црвене звезде. Нигеријски фудбалер Умар Садик и даље је фудбалска тема број 1 у… »
У Партизану немају дилему, желе трофеј само на Маракани!

У Партизану немају дилему, желе трофеј само на Маракани!

Спортске.нет 11.06.2020
Новосађани имају другачију идеју, али за сада без промена. Фудбалери Партизана остварили су пласман у финале Купа Србије победом у синоћњем Вечитом дербију 1:0. За трофеј најмасовнијег фудбалског такмичења у нашој земљи бориће… »
Шта Натхо каже за Милошевића: Чека га велика каријера!

Шта Натхо каже за Милошевића: Чека га велика каријера!

Мондо 11.06.2020
"Очекујем да има велику тренерску каријеру, јер у овом моменту ради одличан посао и верујем да ће бити све бољи", рекао је израелски репрезентативац. "Очекујем да има велику тренерску каријеру, јер у овом моменту ради одличан… »
Илиев: Вређали су ме што сам довео Садика и Суму

Илиев: Вређали су ме што сам довео Садика и Суму

Н1 Инфо 11.06.2020
Бивши спортски директор Партизана Ивица Илиев после победе црно-белих над Црвеном звездом у полуфиналу Купа Србије није скривао задовољство. "Партизан потпуно заслужено иде у финале. Био је доминантан. Не знам који је ово пут по… »
Вермезовић у “Пробуди се”: Садик најбољи, штета за клинце

Вермезовић у “Пробуди се”: Садик најбољи, штета за клинце

Нова 11.06.2020
Бивши тренер Партизана Владимир Вермезовић био је задовољан квалитетом 200. вечитог дербија, пре свега због чињенице да је фудбал био "замрзнут" скоро три месеца због пандемије коронавируса. Вермезовић је, гостујући у емисији… »
Илиев боцнуо Звезду и жестоко оплео по "стручњацима": Вређали сте Садика и Суму, а такве играче Србија није видела

Илиев боцнуо Звезду и жестоко оплео по "стручњацима": Вређали сте Садика и Суму, а такве играче Србија није видела

Вечерње новости 11.06.2020
Партизан је био изузетно доминантан. Не знам која већ утакмица по реду да Звезда не може до гола, рекао је Ивица Илиев. Партизан је победио Црвену звезду (1:0) у полуфиналу Купа Србије, а Умар Садик је био херој утакмице… »
Милошевић: Заслужена победа, поносан сам на момке

Милошевић: Заслужена победа, поносан сам на момке

Дневник 11.06.2020
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио да је његов тим апсолутно заслужено прошао у финале Купа Србије. Црно-бели на свом стадиону победили су Црвену звезду 1:0, голом Бибраса Натха у 58. минуту, а у финалу… »
Станковић: Јак шамар за мене

Станковић: Јак шамар за мене

Дневник 11.06.2020
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је разочаран после пораза свог тима у полуфиналу Купа Србије од Партизана 1:0. Дерби је утакмица која носи нешто своје. Када се изгубили, значи да се игрлао лоше. Моји… »
Здјелар: Боља смо екипа, иако је Звезда узела титулу

Здјелар: Боља смо екипа, иако је Звезда узела титулу

Н1 Инфо 11.06.2020
Чланови екипе Партизана Немања Милетић и Саша Здјелар нису крили задовољство после победе над Црвеном звездом 1:0 у полуфиналу Купа Србије, те су истакли да је евидентно који је тим тренутно бољи. Победу црно-белима донео је… »
Здјелар: Чињеница да наши голмани у четири дербија нису примили гол довољно говори

Здјелар: Чињеница да наши голмани у четири дербија нису примили гол довољно говори

Спортски журнал 11.06.2020
Партизан је у полуфиналу Купа Србије победио Црвену звезду (1:0) голом Нахта у 58. минуту. Саша Здјелар водио је рововску борбу на средини терена, посао је добро одрађен, потврђује то и мирна мрежа. - Чињеница да наши голмани у… »
"Срео сам декија после: Дербија..." Саво Милошевић: Звезда и Станковић су у неким стварима иза нас!

"Срео сам декија после: Дербија..." Саво Милошевић: Звезда и Станковић су у неким стварима иза нас!

Спортал блиц 11.06.2020
Партизан наставља да господари Купом Србије, после четири узастопна трофеја у полуфналу је савладао Црвену звезду (1:0), па његов тренер Саво Милошевић има разлога за задовољство. "У поређењу са оним претходним дербијем, на… »
"Ово је јак: Шамар!" Станковић после пораза у дербију: Било је грешака које нисам очекивао, али опет бих извео исти тим!

"Ово је јак: Шамар!" Станковић после пораза у дербију: Било је грешака које нисам очекивао, али опет бих извео исти тим!

Спортал блиц 11.06.2020
Након што је Партизан у полуфналу Купа Србије савладао Црвену звезду (1:0), тренер црвено-белих Дејан Станковић истакао је да нема шта да замери својој екипи. "Дерби је дерби, носи своје. Тврда утакмица, неизвесна до самог краја… »
Станковић: Жао ми је, идемо даље

Станковић: Жао ми је, идемо даље

Вечерње новости 10.06.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да му је жао због данашњег пораза од Партизана и елиминације у полуфиналу Купа Србије у фудбалу. Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да му је жао због данашњег пораза од… »
Милошевић: Заслужено, све је пуцало на терену

Милошевић: Заслужено, све је пуцало на терену

Вечерње новости 10.06.2020
Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је задовољан данашњом победом над Црвеном звездом и пласманом у финале Купа Србије. Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да је задовољан данашњом победом над… »
"Ма, знао сам, знао: Сам!" Јунак победе над Звездом, Бибрас Натхо: Ем дерби, ем на испадање... Најлепши осећај!

"Ма, знао сам, знао: Сам!" Јунак победе над Звездом, Бибрас Натхо: Ем дерби, ем на испадање... Најлепши осећај!

Спортал блиц 10.06.2020
Стрелац гола за победу од 1:0 над Црвеном звездом и пласман Партизана у ново финале Купа, Бибрас Натхо, смирено, али срећно је дочекао крај 200. такмичарског окршаја "вечитих ривала". Искусни фудбалер је признао да му је погодак… »

Вести дана »