Povezane vesti
Stanković: Boli, odrastanje, neiskustvo...
N1 Info 11.06.2020
Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je posle poraza od Partizana 1:0 u polufinalu Kupa Srbije da je njegovu ekipu na kraju koštalo neiskustvo. Pobedu crno-belima doneo je Bibras Natho u 58. minutu. “Boli kad izgubiš derbi, ali se neću predavati… »
Borjan: Tri godine sam ovde i ne možemo taj kup da uzmemo...
Mozzart sport 11.06.2020
Golman Crvene zvezde veoma razočaran... Partizan ide u finale Kupa Srbije, Crvena zvezda nastavlja post u ovom takmičenju. Post dug osam godina... Otuda je razumljivo veliko razočaranje među crveno-belima. "Izvinjavam se navijačima. Tri godine sam ovde i… »
Borjan: Izvinjavam se navijačima
N1 Info 11.06.2020
Golman Crvene zvezde Milan Borjan bio je jedan od najboljih u porazu ekipe iz Ljutice Bogdana od Partizana u polufinalu Kupa Srbije. "Izvinjavam se navijačima. Tri godine sam ovde i ne možemo taj Kup da uzmemo. Stvarno mi je krivo. Bože zdravlja… »
Borjan se izvinio navijačima: Tri godine sam ovde i ne možemo taj Kup da uzmemo
Sportski žurnal 11.06.2020
Zvezda je izgubila od Partizana kao gost sa 1:0 u polufinalu Kupa Srbije u fudbalu. Dobro je branio Milan Borjan u 200. okršaju Partizana i Crvene zvezde. Ipak, jedna kapitulacija i trofej Kupa Srbije ostao je nedostižan i osmu godinu u nizu. -… »
Vesti dana »
(Foto) Tramp u Ankari: Ukinućemo sankcije uvedene Turskoj, Erdogan veliki lider poštovan širom sveta
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 28 povezanih
Le Pen ostaje osuđena za proneveru, ali će moći da se kandiduje za predsednicu Francuske
Nedeljnik pre 3 satajoš 39 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 2 satajoš 38 povezanih
Uhapšen, pa pušten: Šta se zna o istrazi protiv bivšeg šefa beogradske policije?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 30 povezanih
Novi napad u Ormuskom moreuzu! Tanker pogođen neidentifikovanom raketom
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane