Повезане вести
Станковић: Боли, одрастање, неискуство...
Н1 Инфо 11.06.2020
Тренер Црвене звезде Дејан Станковић истакао је после пораза од Партизана 1:0 у полуфиналу Купа Србије да је његову екипу на крају коштало неискуство. Победу црно-белима донео је Бибрас Натхо у 58. минуту. “Боли кад изгубиш… »
Борјан: Три године сам овде и не можемо тај куп да узмемо...
Моззарт спорт 11.06.2020
Голман Црвене звезде веома разочаран... Партизан иде у финале Купа Србије, Црвена звезда наставља пост у овом такмичењу. Пост дуг осам година... Отуда је разумљиво велико разочарање међу црвено-белима. "Извињавам се… »
Борјан: Извињавам се навијачима
Н1 Инфо 11.06.2020
Голман Црвене звезде Милан Борјан био је један од најбољих у поразу екипе из Љутице Богдана од Партизана у полуфиналу Купа Србије. "Извињавам се навијачима. Три године сам овде и не можемо тај Куп да узмемо. Стварно ми је… »
Борјан се извинио навијачима: Три године сам овде и не можемо тај Куп да узмемо
Спортски журнал 11.06.2020
Звезда је изгубила од Партизана као гост са 1:0 у полуфиналу Купа Србије у фудбалу. Добро је бранио Милан Борјан у 200. окршају Партизана и Црвене звезде. Ипак, једна капитулација и трофеј Купа Србије остао је недостижан и осму… »
Вести дана »

Компанија "Хеалтхцаре" изразила саучешће поводом трагедије: Прогласила тродневну жалост током које неће радити
Еуроневс пре 2 сатајош 117 повезаних

Непозната лица покушала да без дозволе поставе забавни парк: Комунална полиција одмах реаговала
Телеграф пре 23 минутајош 18 повезаних

Безбедносне мере за путинов лет у Мађарску: Четири борбена авиона прате председника кроз Србију и регион
Ало пре 2 сатајош 23 повезане

„У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам „: План САД за деескалацију стања у БиХ
Данас пре 23 минутајош 22 повезане