Povezane vesti
Kome odgovara da baš sada krenu nemiri u Americi? Prošle godine: Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”!…
Pravda 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Uznemirujući snimak iz SAD: Uhapšeni Afroamerikanac govori da ne može da diše, policajac mu poručuje - nije me briga
Kurir 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljen je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je potom umro u bolnici… »
Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”
Nova 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Vesti dana »
Sunčano i toplo, sa temperaturama do 36 stepeni; U 6 časova najtopliji Beograd, Niš i Negotin sa po 20 stepeni
RTV pre 42 minutajoš 14 povezanih
Situacija u Deliblatskoj peščari stabilizovana, požar kod Vranja i dalje aktivan
Sputnik pre 42 minutajoš 11 povezanih
Na Islandu u subotu glasanje o ponovnom otvaranju pregovora o članstvu u EU
Beta pre 27 minutajoš 8 povezanih
Saša Ilić presekao! Evo koga će poslati na teren protiv Hetafea
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih