Povezane vesti
Kome odgovara da baš sada krenu nemiri u Americi? Prošle godine: Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”!…
Pravda 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Uznemirujući snimak iz SAD: Uhapšeni Afroamerikanac govori da ne može da diše, policajac mu poručuje - nije me briga
Kurir 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljen je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je potom umro u bolnici… »
Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”
Nova 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije završili rad za danas, Macut odbacio stavove opozicije
Beta pre 29 minutajoš 56 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 9 minutajoš 24 povezane
Eksplozija u tržnom centru u Japanu nakon zemljotresa, više desetina ljudi vodi se kao nestalo (video)
Euronews pre 2 satajoš 47 povezanih