Povezane vesti
Kome odgovara da baš sada krenu nemiri u Americi? Prošle godine: Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”!…
Pravda 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Uznemirujući snimak iz SAD: Uhapšeni Afroamerikanac govori da ne može da diše, policajac mu poručuje - nije me briga
Kurir 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljen je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je potom umro u bolnici… »
Afroamerikanac se gušio, policajac rekao: “Nije me briga”
Nova 11.06.2020
Snimak hapšenja Afroamerikanca prošle godine u američkom Oklahoma Sitiju objavljena je u američkim medijima, a na njoj se čuje kako uhapšeni Derik Skot govori "ne mogu da dišem", na šta mu policajac odgovara "nije me briga". Skot je zatim umro u bolnici… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 5 minutajoš 21 povezana
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona Erdogan izrazio saučešće
Alo pre 50 minutajoš 32 povezane
Figaro: Projekat luksuznih nekretnina zeta Donalda Trampa izazvao proteste u Beogradu
Beta pre 10 minutajoš 35 povezanih
Putniković: Zahtev ruskih vlasnika NIS-a upućen OFAC-u prihvatljiv za američku stranu
RTV pre 5 satijoš 36 povezanih
Zelenski u Hersonu: Prioritet borba protiv ruskih dronova i jačanje zaštite regije
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih