Povezane vesti
Noam Čomski: "Uputio sam apel Vučiću sa nadom da će preduzeti nešto!"
Pravda 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Pisao sam Vučiću sa nadom da će on preduzeti nešto
Nova 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Apel Vučiću sam uputio sa nadom da će on preduzeti nešto
N1 Info 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. "Apel predsedniku sam… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci u sredu bojkotuju nastavu u znak podrške Jaćimovićima i Dijani Hrki
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 30 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 14 minutajoš 36 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Kurir pre 2 satajoš 42 povezane
NIS-u curi vreme, Rusi i Amerikanci pregovaraju o menadžment strukturi
RTS pre 29 minutajoš 53 povezane
"Čega se on plaši"? Vlade Đurović razočaran, posebno kritikovao jednog igrača Zvezde nakon Dubaija
Večernje novosti pre 19 minutajoš 86 povezanih