Povezane vesti
Noam Čomski: "Uputio sam apel Vučiću sa nadom da će preduzeti nešto!"
Pravda 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Pisao sam Vučiću sa nadom da će on preduzeti nešto
Nova 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Apel Vučiću sam uputio sa nadom da će on preduzeti nešto
N1 Info 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. "Apel predsedniku sam… »
Vesti dana »
"Vreme ističe za Iran"! Tramp: Sporazum sa Teheranom će biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za SAD
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
Kragujevačka "suša" još traje, nula u Lučanima - TSC uzeo velike bodove u Subotici
Sportske.net pre 1 satjoš 22 povezane
O zapleni broda s crnogorskim pomorcima - Ambasador Irana: "Nemamo nikakav problem s vama"
B92 pre 4 satijoš 25 povezanih
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih