Povezane vesti
Noam Čomski: "Uputio sam apel Vučiću sa nadom da će preduzeti nešto!"
Pravda 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Pisao sam Vučiću sa nadom da će on preduzeti nešto
Nova 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. “Apel predsedniku sam… »
Čomski: Apel Vučiću sam uputio sa nadom da će on preduzeti nešto
N1 Info 11.06.2020
Američki lingvista i filozof Naom Čomski izjavio je da je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću o Institutu za filozofiju i društvenu teoriju uputio u nadi da će Vučić preduzeti nešto kako bi se očuvala autonomija Instituta. "Apel predsedniku sam… »
Vesti dana »

Vučić se sutra u 13 časova vanredno obraća javnosti: Srbija reaguje na dolazak turskih dronova u Prištinu
Euronews pre 39 minutajoš 36 povezanih

Izmena zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od iseljenja: Stan do 60 kvadrata neće biti oduzet
Euronews pre 9 minutajoš 54 povezane

Uradio je sve za njih, a sada ih je napustio: Sloboda i Vojin danas su najtužniji
Svet & Skandal pre 2 satajoš 28 povezanih