Повезане вести
Ђорђе Давид скинуо гипс: Музичара сада чекају терапије
Нова 11.06.2020
Музичар Ђорђе Николић, познатији као Ђорђе Давид након шест недеља, скинуо је гипс са ноге. Иначе, Ђорђе Давид је повредио ногу када се враћао са гостовања у јутарњем програму, само неколико дана након што је прележао… »
Ђорђе Давид опет у Ургентном! Певача ударио малер за малером, открио шта се сад дешава
Курир 11.06.2020
Музичар Ђорђе Давид после шест недеља скинуо гипс са ноге. "Скинуо сам гипс напокон са ноге, зато сам био у Ургентном. Толико сам срећан да идем сад да се напијем, има да наручим виски иако иначе не пијем - рекао је Ђорђе. "Сад… »
Ђорђе Давид поново у Ургентном, за "Блиц" испричао шта се дешава
Блиц 11.06.2020
Након шест недеља рокер је скинуо гипс са ноге коју је повредио током гостовања у Јутарњем програму на телевизији “Хепи” и због чега јуче није било срећнијег човека од њега. - Скинуо сам гипс напокон са ноге, зато сам био у… »
Вести дана »
Одржан протест испред Генералштаба: Студенти у блокади против усвојеног лекс специјалиса
Еуроневс пре 2 сатајош 16 повезаних
Путниковић: Захтев руских власника НИС-а упућен ОФАЦ прихватљив за америчку страну
Еуроневс пре 2 сатајош 36 повезаних
Светске агенције о протесту испред Генералштаба: Људски штит за архитектонски споменик
Н1 Инфо пре 16 минутајош 32 повезане
Стравичан снимак рушења турског војног авиона: Огромни НАТО Супер Херкулес пада ка земљи (видео)
Вечерње новости пре 12 минутајош 25 повезаних