Povezane vesti
"Sin mi je mrtav, a SAD mi radoš psuje i ćerku": Novi skandal na suđenju bahatom direktoru "Namenske" Milovanoviću
Blic 11.06.2020
Milovan Milivojević, otac Milomira nastradalog radnika "Namenske" iz Lučana verbalno se sukobio sa direktorom Radošem Milovanovićem, nakon što je ovaj navodno vređao njegovu ćerku. - Psovao si mi dete. Meni koji sam sina već sahranio i koji je satrulio… »
Otac stradalog radnika: Direktor Namenske mi vređao ćerku u pauzi suđenja
N1 Info 11.06.2020
Milovan Milivojević, otac Milomira nastradalog radnika Namenske iz Lučana, verbalno se sukobio sa direktorom Radošem Milovanovićem, nakon što je navodno vređao njegovu ćerku. Izvor: N1 "Vređao si mi dete. Meni koji sam sina već sahranio i koji je… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih

Manja grupa studenata pokušala da blokira ulazak zaposlenih u Rektorat Univerziteta u Kragujevcu
iKragujevac pre 3 satajoš 22 povezane

Škero: Vučić izvodi državni udar, menja ministre kao igračke, ponižava premijera
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Rusija negira umešanost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 43 povezane