Povezane vesti
"Sin mi je mrtav, a SAD mi radoš psuje i ćerku": Novi skandal na suđenju bahatom direktoru "Namenske" Milovanoviću
Blic 11.06.2020
Milovan Milivojević, otac Milomira nastradalog radnika "Namenske" iz Lučana verbalno se sukobio sa direktorom Radošem Milovanovićem, nakon što je ovaj navodno vređao njegovu ćerku. - Psovao si mi dete. Meni koji sam sina već sahranio i koji je satrulio… »
Otac stradalog radnika: Direktor Namenske mi vređao ćerku u pauzi suđenja
N1 Info 11.06.2020
Milovan Milivojević, otac Milomira nastradalog radnika Namenske iz Lučana, verbalno se sukobio sa direktorom Radošem Milovanovićem, nakon što je navodno vređao njegovu ćerku. Izvor: N1 "Vređao si mi dete. Meni koji sam sina već sahranio i koji je… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Cakić načelniku policije: „Koga štitiš, građane ili SNS?!“ – Ovaj mu odgovorio: „Slobodan si!“ – VIDEO
Rešetka pre 8 minutajoš 36 povezanih
Mitropolit žički Justin razrešen upravljanja eparhijom: Crkveni sukob sa odjekom u javnosti Mitropolit žički Justin
Volim Zrenjanin pre 54 minutajoš 27 povezanih
Šta se desilo u zgradi Vlade na sastanku s mlekarima: Zavisi od toga da li ste gledali RTS ili N1
N1 Info pre 19 minutajoš 22 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 59 minutajoš 18 povezanih