Повезане вести

Рођендан слави Сејдуба Сума, има поруку за навијаче Партизана!

Рођендан слави Сејдуба Сума, има поруку за навијаче Партизана!

Спортске.нет 11.06.2020
Не заборавља омалени везиста кроз шта је пролазио у тешким тренуцима. Сејдуба Сума је данас напунио 29 година, а бољи фудбалски поклон од победе у Вечитом дербију није могао да замисли. Данас се репрезентативац Гвинеје огласио… »
Сума послао поруку ‘гробарима’: Хвала вам на рођенданским честиткама, на сваком аплаузу, ви сте мој поклон!

Сума послао поруку ‘гробарима’: Хвала вам на рођенданским честиткама, на сваком аплаузу, ви сте мој поклон!

Хот спорт 11.06.2020
Фудбалер Партизана, Сејдуба Сума слави рођендан, а као поклон од саиграча је добио победу у вечитом дербију и пласман у финале Купа Србије. – Захваљујем се свим навијачима Партизана на стотинама рођенданских порука које сам… »
Сума добио најлепши поклон за рођендан: Невероватно је колико ме сви од првог дана подржавају (видео)

Сума добио најлепши поклон за рођендан: Невероватно је колико ме сви од првог дана подржавају (видео)

Вечерње новости 11.06.2020
Хвала на сваком новом дану и сваком вашем аплаузу на утакмици, рекао је фудбалер Партизана. Сејдуба Сума је од саиграча добио најлепши поклон за рођендан – победу у вечитом дербију током полуфинала Купа Србије. Фудбалер Партизана… »
Обожавају га, а сада ће још више: Гробари, ви сте мој рођендански поклон!

Обожавају га, а сада ће још више: Гробари, ви сте мој рођендански поклон!

Мондо 11.06.2020
Сејдуба Сума данас је слави 29. рођендан... Сејдуба Сума данас је слави 29. рођендан... Какав поклон за Сејдубу Суму... Партизанов фудбалер данас слави 29. рођендан, а дан раније добио је најлепши поклон од саиграча - победу… »

Вести дана »