Povezane vesti
Rođendan slavi Sejduba Suma, ima poruku za navijače Partizana!
Sportske.net 11.06.2020
Ne zaboravlja omaleni vezista kroz šta je prolazio u teškim trenucima. Sejduba Suma je danas napunio 29 godina, a bolji fudbalski poklon od pobede u Večitom derbiju nije mogao da zamisli. Danas se reprezentativac Gvineje oglasio putem društvenih mreža… »
Suma poslao poruku ‘grobarima’: Hvala vam na rođendanskim čestitkama, na svakom aplauzu, vi ste moj poklon!
Hot sport 11.06.2020
Fudbaler Partizana, Sejduba Suma slavi rođendan, a kao poklon od saigrača je dobio pobedu u večitom derbiju i plasman u finale Kupa Srbije. – Zahvaljujem se svim navijačima Partizana na stotinama rođendanskih poruka koje sam danas dobio preko društvenih… »
Suma dobio najlepši poklon za rođendan: Neverovatno je koliko me svi od prvog dana podržavaju (video)
Večernje novosti 11.06.2020
Hvala na svakom novom danu i svakom vašem aplauzu na utakmici, rekao je fudbaler Partizana. Sejduba Suma je od saigrača dobio najlepši poklon za rođendan – pobedu u večitom derbiju tokom polufinala Kupa Srbije. Fudbaler Partizana je toliko bio uzbuđen… »
Obožavaju ga, a sada će još više: Grobari, vi ste moj rođendanski poklon!
Mondo 11.06.2020
Sejduba Suma danas je slavi 29. rođendan... Sejduba Suma danas je slavi 29. rođendan... Kakav poklon za Sejdubu Sumu... Partizanov fudbaler danas slavi 29. rođendan, a dan ranije dobio je najlepši poklon od saigrača - pobedu protiv Crvene zvezde i… »
Vesti dana »

Zbog upada u vazdušni prostor NATO-a: Protestna nota ruskom ambasadoru u Londonu
Danas pre 10 minutajoš 25 povezanih

Pokrajinski sekretarijat o protestu u Novom Sadu: Poljoprivrednici blokaderi, čime ste to tačno nezadovoljni?
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih

Kraj miholjskog leta u Srbiji: Evo kada nam stiže nova tura pljuskova s grmljavinom i vetrom olujne jačine
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

Pravnik Ilić nakon analize suzavaca korišćenih u Novom Sadu: MUP nema obavezu da atestira sredstva prinude
Radio 021 pre 8 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih