Повезане вести

Ово је херој Војкан који је власнику вратио пронађену торбу са 2,7 милиона динара: Није ми пало на памет да узмем ни динар…

Ово је херој Војкан који је власнику вратио пронађену торбу са 2,7 милиона динара: Није ми пало на памет да узмем ни динар…

Вечерње новости 11.06.2020
Конобар Војкан Рајмировић(39), који је нашао 2,7 милиона динара у Крушевцу и није желео да узме ни динар награде за “Новости”: Није ми пало на памет да узмем ни динар! - ПОРОДИЦА ј е наравно поносна на мене, али сви који ме… »
Браво, поштењачино: Војкан из Крушевца нашао и вратио 2,7 милиона динара

Браво, поштењачино: Војкан из Крушевца нашао и вратио 2,7 милиона динара

Мондо 11.06.2020
Војкан Рамировић (39), радник у кафићу "Бистро" у Крушевцу нашао је у локалу торбицу у којој је било 2,7 милиона динара. Војкан Рамировић (39), радник у кафићу "Бистро" у Крушевцу нашао је у локалу торбицу у којој је било 2,7… »
Војкан је нашао торбицу, а у њој 2,7 милиона! Власник му је понудио награду - и занемео од одговора

Војкан је нашао торбицу, а у њој 2,7 милиона! Власник му је понудио награду - и занемео од одговора

Блиц 11.06.2020
Војкан Рајмировић (39), радник у кафићу у Крушевцу нашао је у локалу торбицу у којој је била огромна количина новца, тачније око 2, 7 милиона динара. У локалу је седела група људи који су, када су отишли, заборавили да понесу… »

Вести дана »