Povezane vesti
Ubo sam ga nožem, hteo sam da vidim koliko je živahan
Nova 11.06.2020
Student Elektronskog fakulteta u Nišu B. S., koji je optužen da je nožem dva puta u vrat ubo studenta Jovana M. (19), a njegovu devojku Jovanu S. (19) izudarao čekićem, branio se danas na početku suđenja u Višem sudu u Nišu, da nije imao nameru nikoga da… »
"Ubo sam ga, pa trčao pored njega da vidim koliko je živahan": Bizarna odbrana studenta koji je na fakultetu izbo mladića i…
Blic 11.06.2020
Student Elektronskog fakulteta u Nišu B. S., koji je optužen da je nožem dva puta u vrat ubo studenta Jovana M. (19), a njegovu devojku Jovanu S. (19) izudarao čekićem, branio se danas na početku suđenja u Višem sudu u Nišu, da nije imao nameru nikoga da… »
Vesti dana »
Tramp otkrio čime je oboren F-15: Sumnjali smo na iransku zamku kad je pilot poslao poruku
Večernje novosti pre 3 satajoš 56 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Radio sto plus pre 1 danjoš 33 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 14 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih