Повезане вести
Вучић за Ројтерс: Спремни за разговоре са Приштином, али нема беле заставе
Н1 Инфо 11.06.2020
Председник Александар Вучић рекао је у интервјуу за Ројтерс да је Србија спремна да преговара са Приштином, али да "нема беле заставе" и да узајамно признање није на дневном реду. "Ми смо спремни за разговоре.. али нема беле… »
Вучић јасно поручио за ројтерс: Водићемо дијалог са Приштином, али међусобно признање није опција
Србија данас 11.06.2020
Србија пре уласка у ЕУ мора нормализовати односе са Приштином. Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског ограничења и "у доброј нади", међусобно признање није на агенди, каже председник Александар Вучић. - Ми… »
Вучич за Ројтерс: Нема беле заставе када је реч о Косову
Нова 11.06.2020
Председник Александар Вучић рекао је у интервјуу за Ројтерс да је Србија спремна да преговара са Приштином, али да "нема беле заставе" и да узајамно признање није на дневном реду. “Ми смо спремни за разговоре.. али нема беле… »
Вучић за ројтерс: Нема беле заставе, нема признавања лажне државе Косово! Не планирамо да бирамо између Русије и ЕУ!
Правда 11.06.2020
"Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског ограничења и "у доброј вери", али међусобно признање није на агенди", каже председник Србије Александар Вучић у интервјуу "Ројтерсу". "Ми смо спремни да преговарамо… »
Вучић: Нема признавања
Вести онлине 11.06.2020
Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског ограничења и „у доброј нади“, међусобно признање није на агенди, каже председник Александар Вучић. – Ми смо спремни да преговарамо, али… нема беле заставе – поручио је… »
Вучич за Ројтерс: Србија спремна за разговоре са Косовом али нема беле заставе
Нови магазин 11.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је у интервјуу за Ројтерс да је Србија спремна да преговара са Косовом али да "нема беле заставе" и да узајамно признање није на дневном реду. "Ми смо спремни за разговоре.. али нема беле… »
"Нема беле заставе, нема признавања": Вучић о дијалогу са Приштином и косовском питању
Телеграф 11.06.2020
Верујемо да је у најбољем интересу за Албанце и међународну заједницу да разговарамо о слободи кретања капитала, људи и услуга - изјавио је председник Србије. Србија је спремна да преговара са Приштином, без временског… »
Вести дана »

Министар хитно примљен у болницу: Позлило Ђорђу Милићевићу, осетио јаке болове, у току су прегледи
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане

Оборен дрон изнад зграде владе: Нова драма у Пољској: Огласио се премијер, двоје ухапшених!
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Америчка војска поново запуцала! Убијене три особе, хитно се огласио Трамп: "Ловимо вас" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

"Подржавате геноцид": Санчез позвао на искључење Израела са спортских такмичења због Газе
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана