Povezane vesti
"Zgrabio me je za vrat i glavu mi udarao o zid": Bivša devojka osumnjičenog u slučaju male Medlin opisala jezive detalje…
Blic 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Briknera, osumnjičenog u slučaju Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima kojima je bila izložena pod uslovom da ostane… »
Lupao mi je glavom o zid, krio se ispod kreveta: Bivša devojka otkriva mračnu prošlost Nemca koji je ubio malu Medlin
Kurir 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu i ubistvo britanske devojčice Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima pod uslovom da… »
Vesti dana »

Učenici beogradske Gimnazije "Sveti Sava" stupili u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Radio 021 pre 42 minutajoš 33 povezane

Fon der Lajen učešćem na investicionoj konferenciji Evropska unija-Crna Gora završila posetu Podgorici
Euronews pre 4 satijoš 28 povezanih

Sofronijević: Na nelegalno upisane objekte u vlasništvo moguća hipoteka, banka procenjuje rizik
Radio sto plus pre 17 minutajoš 34 povezane

Švedska smenila Tomasona dok još ima šanse da se plasira na SP
Sport klub pre 42 minutajoš 35 povezanih

Preminuo pevač grupe DNK, Vladimir Blažev Pančo, osam meseci nakon požara
City magazine pre 2 satajoš 23 povezane