Povezane vesti
"Zgrabio me je za vrat i glavu mi udarao o zid": Bivša devojka osumnjičenog u slučaju male Medlin opisala jezive detalje…
Blic 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Briknera, osumnjičenog u slučaju Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima kojima je bila izložena pod uslovom da ostane… »
Lupao mi je glavom o zid, krio se ispod kreveta: Bivša devojka otkriva mračnu prošlost Nemca koji je ubio malu Medlin
Kurir 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu i ubistvo britanske devojčice Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima pod uslovom da… »
Vesti dana »
Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju pa doneti odluku u interesu građana
Beta pre 22 minutajoš 21 povezana
Poreskom prevarom ojadili državu za 550 miliona! Uhepšene četiri osobe iz Zrenjanina, za jednom se traga!
Kurir pre 41 minutajoš 21 povezana
Iran odgovorio na Trampov poziv da se otvori Ormuski moreuz: Vrata otvaramo samo prijateljima
RTS pre 11 minutajoš 39 povezanih