Povezane vesti
"Zgrabio me je za vrat i glavu mi udarao o zid": Bivša devojka osumnjičenog u slučaju male Medlin opisala jezive detalje…
Blic 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Briknera, osumnjičenog u slučaju Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima kojima je bila izložena pod uslovom da ostane… »
Lupao mi je glavom o zid, krio se ispod kreveta: Bivša devojka otkriva mračnu prošlost Nemca koji je ubio malu Medlin
Kurir 11.06.2020
Bivša devojka Nemca Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu i ubistvo britanske devojčice Medlin Meken, izjavila je da joj je jednom prilikom u napadu ljubomore glavom lupao u zid. Britanka je pristala da govori o zlostavljanjima pod uslovom da… »
Vesti dana »
VIDEO Vidić: Ovo je policijska zemlja, da li sam i dalje ugrožen?
Sport klub pre 1 satjoš 39 povezanih
Koliko i kome duguje Srbija: Izveštaj Vlade u Skupštini, Novi Sad i Vojvodina na drugom i trećem mestu
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Velike promene u gradskom prevozu: Osim Terazija i Bulevara kralja Aleksandra, radovi u još 3 važne ulice, evo svih izmena, detaljno
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Senzacija u Londonu: Eliminisan peti teniser planete u prvom kolu Vimbldona!
Kurir pre 17 minutajoš 36 povezanih
Srušeni temperaturni rekordi u Splitu, Zadru i Šibeniku: Deo Dalmacije zahvatilo nevreme
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 75 povezanih