Povezane vesti
Posle njene izjave sudije zanemele i počele da je gledaju čudno
Alo 11.06.2020
Čitanjem optužnice u Okružnom sudu u Banjaluci počelo je suđenje Emiru B. (45) za pokušaj ubistva njegove majke Razije I. (75), koju je satarom udario u glavu, da bi je potom davio kaišem i na kraju odustao od zločina. Prema optužnici, zločin je počinio… »
Satarom udario majku u glavu, davio je kaišem: "To je moje zlato, sin jedinac, ništa mu ne zameram"
Telegraf 11.06.2020
Emir B. (45) je marta ove godine u alkoholisanom stanju pokušao da ubije svoju majku Raziju, ali je na kraju odustao od zločina. Čitanjem optužnice u Okružnom sudu u Banjaluci počelo je suđenje Emiru B. (45) za pokušaj ubistva njegove majke Razije I… »
Majku udario satarom i davio: Po ulasku u sudnicu sinu se obratila sa "zlato moje", on joj na kraju svedočenja rekao "Mama…
Blic 11.06.2020
Četrdesetpetogodišnji E.B, koji je optužen da je pre tri meseca u Banjaluci pokušao da ubije sedamdesetpetogodišnju majku R.I, ima retko oboljenje, teški duševni poremećaj sa sumanutom idejom milosrđa, rekao je danas neuropsihijatar i veštak Slobodan… »
Emir hteo da ubije majku satarom, ona na sudu poručila: Zlato moje, to je moj jedinac, ništa mu ne zameram
Kurir 11.06.2020
Čitanjem optužnice u Okružnom sudu u Banjaluci počelo je suđenje Emiru B. (45) za pokušaj ubistva njegove majke Razije I. (75), koju je satarom udario u glavu, da bi je potom davio kaišem i na kraju odustao od zločina. Prema optužnici, zločin je počinio… »
Vesti dana »

Prorektor DUNP za N1: Samo su nastavnici ispratili studente napolje, zar je zabranjeno nositi crno!?
N1 Info pre 32 minutajoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 37 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 34 povezane

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 3 satajoš 3 povezane

Studenti Pravnog fakulteta u Nišu poručili kolegama iz Novog Pazara – “Napad na jednog, napad je na sve nas”
Jugmedia pre 33 minutajoš 17 povezanih