Povezane vesti
Pevačici ukrali mačku: Ako nećeš da je vratiš, naći ću te ja!
Mondo 11.06.2020
Obratila se za pomoć putem Instagrama! Obratila se za pomoć putem Instagrama! Slavica Ćukteraš se obratila svojim Instagram pratiocima putem storija i objavila da joj je neko ukrao mačku. Pevačica je istakla da joj je neko ukrao ljubimca iz dvorišta i… »
Slavici Ćukteraš ukrali mačku, pa se razbesnela: Naći ću te ja, ako je ne vratiš!
Kurir 11.06.2020
Slavica Ćukteraš požalila se na Instagramu da joj je neko ukrao mačku Elu iz dvorišta, a zatim zamolila da ako neko ima informacije o njenoj ljubimici da joj hitno javi. Pevačica već ima jednog psa, a sada je otkrila da je veoma vezana i za macu. Kada je… »
Vesti dana »
Trener Spartaka Jovanović: Vera koju su moji igrači imali između sebe je urodila plodom
Radio sto plus pre 1 danjoš 33 povezane
Trump kaže da Iran pristaje na garancije o nuklearnom programu; SAD navodno nudi 'stroži' mirovni prijedlog
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 50 povezanih
Lola Radivojević vicešampionka u Kuršumlijskoj Banji, sledi napredak na WTA listi
Dnevnik pre 6 satijoš 68 povezanih
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 4 satijoš 40 povezanih
Fudbaleri Srbije izgubili od Zelenortskih ostrva u prijateljskoj utakmici u Portugalu
Serbian News Media pre 5 satijoš 20 povezanih