Povezane vesti
Nije se promenila uopšte! Marija objavila fotku iz detinjstva pa otkrila koje stvari i dan danas radi isto! (foto)
Kurir 11.06.2020
Pevačica Marija Šerifović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz detinjstva pa otkrila koje stvari nikada nije promenila. View this post on Instagram Realno nisam se promenila uopste. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto… »
Marija Šerifović: Možda sam mogla da budem malo manje đubre
Nova 11.06.2020
Pevačica Marija Šerifović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je otkrila da je takva bila od malena. Naime, ona je objavila svoju fotografiju iz detinjstva i tom prilikom istakla da se od tada do danas dosta toga nije promenilo, ipak smatra da… »
Vesti dana »

Tramp će biti razočaran ovom putinovom izjavom o ultimatumu: "Sva razočaranja proizilaze iz prevelikih očekivanja"
Kurir pre 17 minutajoš 32 povezane

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 232 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i njegove reakcije na presudu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 94 povezane

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih