Povezane vesti
Nije se promenila uopšte! Marija objavila fotku iz detinjstva pa otkrila koje stvari i dan danas radi isto! (foto)
Kurir 11.06.2020
Pevačica Marija Šerifović je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz detinjstva pa otkrila koje stvari nikada nije promenila. View this post on Instagram Realno nisam se promenila uopste. Isto sedim, isto me nervira kada me neko slika, isto… »
Marija Šerifović: Možda sam mogla da budem malo manje đubre
Nova 11.06.2020
Pevačica Marija Šerifović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je otkrila da je takva bila od malena. Naime, ona je objavila svoju fotografiju iz detinjstva i tom prilikom istakla da se od tada do danas dosta toga nije promenilo, ipak smatra… »
Vesti dana »

"Vlada bez legitimiteta, bez volje naroda i podrške građana" Jovanov: Promašili su adresu na koju su se obratili
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Dačić: Ni pendrek nije podignut, naročito nije bilo razloga za bilo kakva sredstva 15. marta
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana