Повезане вести

Вучић: Нападају ми дете, немам куд, победићу њихове лажи; Осуда Мировића и Брнабић

Вучић: Нападају ми дете, немам куд, победићу њихове лажи; Осуда Мировића и Брнабић

РТВ 11.06.2020
НОВИ САД - Председник Србије Александар Вучић огласио се вечерас поводом нових објава против свог сина, Данила Вучића и поручио да после овога више нема куд до да победи, како каже, све њихове лажи. "Мој син Данило је поштен и… »
После бруталних напада на породицу огласио се Вучић: Довели су ме у угао из којег више немам где, борићу се свом снагом и…

После бруталних напада на породицу огласио се Вучић: Довели су ме у угао из којег више немам где, борићу се свом снагом и…

Србија данас 11.06.2020
Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм налогу поводом бруталних напада на његовог сина Данила. - Мој син Данило је поштен и пристојан младић. Крив је само зато што је мој син. До њих, неодговорних и… »
Председник реаговао на нападе на његову породицу: "Борићу се и победићу све њихове лажи"

Председник реаговао на нападе на његову породицу: "Борићу се и победићу све њихове лажи"

Телеграф 11.06.2020
Председник Србије поручио да ће се борити против оних који нападају његову децу. Председник Србије Александар Вучић реаговао је вечерас на нове нападе на његову породицу и поручио да ће се свом снагом борити и "победити све… »

Вести дана »