Povezane vesti
Ceo šabac danas priča o snimku sa tvitera posle vesti o pokušaju otmice: Pogledajte, kamere snimile žuti kombi i decu!
Kurir 12.06.2020
BEOGRAD - Vest da su majci u Šapcu, u po bela dana i nasred ulice, trojica muškaraca u žutom kombiju pokušala da otmu decu, uznemirila je ne samo Šapčane nego i čitavu Srbiju koja ni dan-danas ne zaboravlja slučaj male Maše. Podsetimo, tetka… »
Obrt u Šapcu: Optužila muškarce za pokušaj otmice dece, ali snimak otkrio istinu (video)
Blic 11.06.2020
Redakciji "Blica" se danas javila žena koja je tvrdila da su decu njene sestre pokušali da otmu nepoznati muškarci i strpaju ih u kombi. Iz Policijske stanice u Šapcu rekli su nam da pregledaju kamere koje se nalaze na okolnim objektima, a mi smo… »
Drama u Šapcu Žena tvrdi da su tri nepoznata muškarca usred bela dana pokušala da joj otmu decu
Večernje novosti 11.06.2020
Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. - Moja sestra je stajala sa dvoje maloletne dece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 3 satajoš 1 povezana