Повезане вести
Немачки новинар у чуду што се у Србији игра тенис, Новак је имао спреман одговор
Вечерње новости 12.06.2020
Искористили смо прилику, можда ће неки рећи да је ово рискантно и опасно, али јасно је да су другачије ствари овде него у Синсинатију – рекао је Ђоковић. Српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да не могу да се пореде ситуације у… »
“Новак рекао да ме неће пустити да победим, ако не дођем”
Нова 12.06.2020
Немачки тенисер Александар Саша Зверев ће уз Новака Ђоковића бити једна од највећих звезда "Адрија тура". На питање новинара шта му је Новак Ђоковић поручио када га је позвао телефоном и како га је убедио да дође да учествује на… »
"Што сам дошао? Па, Новак ми је запретио!" Зверев, Тим и "брат" Димитров открили како је их Ђоковић убедио да дођу у Србију!…
Спортал блиц 12.06.2020
Уочи почетка "Адрија тур" турнира у Београду, Новак Ђоковић, Александар Зверев, Доминик Тим и Григор Димитров на врло занимљив начин обратили су се јавности. Турнир се на терену ТЦ "Новак" одвија од петка поподне до недеље, а… »
Ђоковић: Србија се можда боље носила с вирусом од Америке
Нова 12.06.2020
Београд је од петка до недеље тениски центар света, "Адрија тур" окупио је највеће звезде белог спорта, а домаћин Новак Ђоковић обраћа се јавности пред спектакуларно отварање. Новак Ђоковић као организатор турнира први се… »
Код нас почиње највећи спортски догађај на свету! Новак Ђоковић, звезде и "Адриа тоур" - креће спектакл!
Спортал блиц 12.06.2020
Спектакуларни спортски догађај почиње овог петка у Београду. се са својим колегама за то побринуо. "Адриа тур" почиње данас "Дечјим даном" (од 14 сати) у Тениском центру Новак, а након конференције, званична церемонија… »
Ђоковић о „Адрија туру”: Звезде на терену и ван њега
Спортски журнал 12.06.2020
Повратак Јелене Јанковић и наступи пијанисткиње Лоле Астанове и виолинисте Немање Радуловића обележиће програм у петак. На Тениском центру Новак све је спремно за почетак великог спортског спектакла, Адриа Тоур хуманитарног… »
Вести дана »
Гозба у Белој кући! Ево како је домаћин Трамп дочекао Орбана: Ови специјалитети су се нашли на трпези
Курир пре 25 минутајош 32 повезане
Руски напади на енергетску инфраструктуру Украјине, једна особа погинула
Данас пре 2 сатајош 8 повезаних