Повезане вести

Александра Пријовић разбеснела народ: Стрпајте је у затвор, па нек тамо завија!

Александра Пријовић разбеснела народ: Стрпајте је у затвор, па нек тамо завија!

Курир 12.06.2020
Реакције јавности на поступак Александре Пријовић, која је у среду наступила пред 450 људи на једном београдском сплаву, без потврде прецизног ПЦР теста да нема корону, веома су оштре. Испод чланка који је објављен на порталу… »
Богдана и мали Жељко Ражнатовић проверавали да ли имају корону: Завршена анализа теста, саопштени резултати

Богдана и мали Жељко Ражнатовић проверавали да ли имају корону: Завршена анализа теста, саопштени резултати

Вечерње новости 12.06.2020
Вељко Ражнатовић се дистанцирао од супруге и сина откад је сазнао да је позитиван на ковид 19. ОДМАХ након што је потврђен вирус корона код Светлане Цеце Ражнатовић и њеног сина Вељка, на ковид 19 су тестирани снаја фолкерке… »
Певач се ипак тестирао на корону, ево шта кажу резултати!

Певач се ипак тестирао на корону, ево шта кажу резултати!

Мондо 12.06.2020
Био је на весељу код Ражнатовића! Био је на весељу код Ражнатовића! Вест да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко позитивни на корона вирус, натерала је многе јавне личности да се забрину и подвргну тесту. Аца Лукас је… »
Прво је шокирао па се ипак тестирао на корону: Аци Лукасу стигли резултати и ево шта каже

Прво је шокирао па се ипак тестирао на корону: Аци Лукасу стигли резултати и ево шта каже

Блиц 12.06.2020
Аца Лукас се тестирао на корону па је обелоданио резултате. - Ја сам негативан. Урадио сам све неопходне резултате и све је у реду. Па где ће на мене корона, рекао је фолкер за Курир. Подсећамо, Аца Лукас је јуче шокирао својим… »
Па где ће на мене корона! Аца Лукас се тестирао и стигли му резултати! Ево шта се дешава с певачем

Па где ће на мене корона! Аца Лукас се тестирао и стигли му резултати! Ево шта се дешава с певачем

Курир 12.06.2020
Аца Лукас, који је био на весељу код Светлане Цеце Ражнатовић, организованог поводом рођења Вељковог сина Жељка, тестирао се на корона вирус и негативан је. "Ја сам негативан. Урадио сам све неопходне резултате и све је у… »
Цеца и Вељко се затворили у вили на Дедињу: Храну им доносе до врата, не излазе ни у двориште

Цеца и Вељко се затворили у вили на Дедињу: Храну им доносе до врата, не излазе ни у двориште

Блиц 12.06.2020
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић и Вељко изоловали су се у вили на Дедињу чим су сазнали да су заражени короном. Певачица и њен син немају контакт са осталим укућанима, који су негативни на вирус, а послуга им… »
Стигли резултати тестирања малог Жељка и Богдане!

Стигли резултати тестирања малог Жељка и Богдане!

Мондо 12.06.2020
Ево и какви су! Ево и какви су! Вељко Ражнатовић и његова мајка Светлана Цеца Ражнатовић оболели су од корона вируса, док је Анастасијин тест био негативан. Сада су стигли резултати тестирања и Вељковог сина, Жељка, као и… »
Сазнајемо, стигли резултати: Мали Жељко и Богдана Ражнатовић су негативни на корону

Сазнајемо, стигли резултати: Мали Жељко и Богдана Ражнатовић су негативни на корону

Блиц 12.06.2020
Како сазнаје "Блиц", Богдана Ражнатовић и мали Жељко су негативни на корона вирус, а данас им је стигао тест. Богдана и Жељко Ражнатовић и цела породица Родић тестирана је на корона вирус, као и Вељков адвокат Радомир… »
Породица Богдане Ражнатовић негативна на коронавирус

Породица Богдане Ражнатовић негативна на коронавирус

Нова 12.06.2020
Сви чланови породице Вељкове супруге Богдане Ражнатовић из Титела тестирани су на коронавирус, а јутрос су стигли резултати који су показали да су негативни, сазнаје Нова.рс. Након сазнања да су Цеца Ражнатовић и њен син… »
Цеца тестирала све запослене у вили на Дедињу!

Цеца тестирала све запослене у вили на Дедињу!

Мондо 12.06.2020
Отказала и прославу рођендана. Отказала и прославу рођендана. Након сазнања да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко Ражнатовић оболели од короне, домаћи медији преносе да је фолк певачица послала на тестирање све који… »
Вељко Ражнатовић има корону, а сада је показао шта ради у изолацији и подигао све на ноге (видео)

Вељко Ражнатовић има корону, а сада је показао шта ради у изолацији и подигао све на ноге (видео)

Блиц 12.06.2020
Вељко Ражнатовић који је пре два дана објавио да је позитиван на корона вирус, баш као и његова мајка Цеца Ражнатовић, огласио се из свог породичног дома у коме је у изолацији са мајком и показао како проводи време. Вељко је… »
Певачица угрозила чак 450 људи: Александра Пријовић певала на пуном сплаву без потврде да нема корону!

Певачица угрозила чак 450 људи: Александра Пријовић певала на пуном сплаву без потврде да нема корону!

Курир 12.06.2020
Александра Пријовић у среду није добила прецизну потврду да нема вирус корона, али је то није спречило да исто вече наступи пред 450 људи на једном београдском сплаву! Она је, као и многе друге јавне личности, била на прослави… »
Певачица је такође била на прослави код Ражнатовића, па се одмах после тестирала на Ковид-19! "Мало ћу повући ручну..."

Певачица је такође била на прослави код Ражнатовића, па се одмах после тестирала на Ковид-19! "Мало ћу повући ручну..."

Прва 12.06.2020
На прослави поводом рођења малог Жељка Ражнатовића међу гостима је била и певачица Александра Пријовић, која се тестирала одмах након што је сазнала да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко позивитивни на Ковид-19. Иако… »
Цеца све запослене склонила из виле! Кад је сазнала да има корону одлучила се на ове мере и све ће сама да ради по кући

Цеца све запослене склонила из виле! Кад је сазнала да има корону одлучила се на ове мере и све ће сама да ради по кући

Курир 12.06.2020
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић сазнала је да је позитивна на корону, а чим је добила резултате изоловала се у породични дому на Дедињу. Њен син Вељко је такође позитиван на вирус, тренутно је у вили Ражнатовића са… »

Вести дана »