Повезане вести
Александра Пријовић разбеснела народ: Стрпајте је у затвор, па нек тамо завија!
Курир 12.06.2020
Реакције јавности на поступак Александре Пријовић, која је у среду наступила пред 450 људи на једном београдском сплаву, без потврде прецизног ПЦР теста да нема корону, веома су оштре. Испод чланка који је објављен на порталу… »
Богдана и мали Жељко Ражнатовић проверавали да ли имају корону: Завршена анализа теста, саопштени резултати
Вечерње новости 12.06.2020
Вељко Ражнатовић се дистанцирао од супруге и сина откад је сазнао да је позитиван на ковид 19. ОДМАХ након што је потврђен вирус корона код Светлане Цеце Ражнатовић и њеног сина Вељка, на ковид 19 су тестирани снаја фолкерке… »
Певач се ипак тестирао на корону, ево шта кажу резултати!
Мондо 12.06.2020
Био је на весељу код Ражнатовића! Био је на весељу код Ражнатовића! Вест да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко позитивни на корона вирус, натерала је многе јавне личности да се забрину и подвргну тесту. Аца Лукас је… »
Прво је шокирао па се ипак тестирао на корону: Аци Лукасу стигли резултати и ево шта каже
Блиц 12.06.2020
Аца Лукас се тестирао на корону па је обелоданио резултате. - Ја сам негативан. Урадио сам све неопходне резултате и све је у реду. Па где ће на мене корона, рекао је фолкер за Курир. Подсећамо, Аца Лукас је јуче шокирао својим… »
Па где ће на мене корона! Аца Лукас се тестирао и стигли му резултати! Ево шта се дешава с певачем
Курир 12.06.2020
Аца Лукас, који је био на весељу код Светлане Цеце Ражнатовић, организованог поводом рођења Вељковог сина Жељка, тестирао се на корона вирус и негативан је. "Ја сам негативан. Урадио сам све неопходне резултате и све је у… »
Цеца и Вељко се затворили у вили на Дедињу: Храну им доносе до врата, не излазе ни у двориште
Блиц 12.06.2020
Највећа балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић и Вељко изоловали су се у вили на Дедињу чим су сазнали да су заражени короном. Певачица и њен син немају контакт са осталим укућанима, који су негативни на вирус, а послуга им… »
Стигли резултати тестирања малог Жељка и Богдане!
Мондо 12.06.2020
Ево и какви су! Ево и какви су! Вељко Ражнатовић и његова мајка Светлана Цеца Ражнатовић оболели су од корона вируса, док је Анастасијин тест био негативан. Сада су стигли резултати тестирања и Вељковог сина, Жељка, као и… »
Сазнајемо, стигли резултати: Мали Жељко и Богдана Ражнатовић су негативни на корону
Блиц 12.06.2020
Како сазнаје "Блиц", Богдана Ражнатовић и мали Жељко су негативни на корона вирус, а данас им је стигао тест. Богдана и Жељко Ражнатовић и цела породица Родић тестирана је на корона вирус, као и Вељков адвокат Радомир… »
Породица Богдане Ражнатовић негативна на коронавирус
Нова 12.06.2020
Сви чланови породице Вељкове супруге Богдане Ражнатовић из Титела тестирани су на коронавирус, а јутрос су стигли резултати који су показали да су негативни, сазнаје Нова.рс. Након сазнања да су Цеца Ражнатовић и њен син… »
Цеца тестирала све запослене у вили на Дедињу!
Мондо 12.06.2020
Отказала и прославу рођендана. Отказала и прославу рођендана. Након сазнања да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко Ражнатовић оболели од короне, домаћи медији преносе да је фолк певачица послала на тестирање све који… »
Вељко Ражнатовић има корону, а сада је показао шта ради у изолацији и подигао све на ноге (видео)
Блиц 12.06.2020
Вељко Ражнатовић који је пре два дана објавио да је позитиван на корона вирус, баш као и његова мајка Цеца Ражнатовић, огласио се из свог породичног дома у коме је у изолацији са мајком и показао како проводи време. Вељко је… »
Певачица угрозила чак 450 људи: Александра Пријовић певала на пуном сплаву без потврде да нема корону!
Курир 12.06.2020
Александра Пријовић у среду није добила прецизну потврду да нема вирус корона, али је то није спречило да исто вече наступи пред 450 људи на једном београдском сплаву! Она је, као и многе друге јавне личности, била на прослави… »
Певачица је такође била на прослави код Ражнатовића, па се одмах после тестирала на Ковид-19! "Мало ћу повући ручну..."
Прва 12.06.2020
На прослави поводом рођења малог Жељка Ражнатовића међу гостима је била и певачица Александра Пријовић, која се тестирала одмах након што је сазнала да су Светлана Цеца Ражнатовић и њен син Вељко позивитивни на Ковид-19. Иако… »
Цеца све запослене склонила из виле! Кад је сазнала да има корону одлучила се на ове мере и све ће сама да ради по кући
Курир 12.06.2020
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић сазнала је да је позитивна на корону, а чим је добила резултате изоловала се у породични дому на Дедињу. Њен син Вељко је такође позитиван на вирус, тренутно је у вили Ражнатовића са… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић са представницима малих приватних бензинских станица о снабдевању нафтом
Недељник пре 1 сатјош 28 повезаних
Кирил Тјурдењев: У току преговори о промени власничке структуре, и даље има шансе да добијемо лиценцу
РТС пре 1 сатјош 24 повезане
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 2 сатајош 37 повезаних
Да ли ће глобални мегадил уздрмати и тржиште медијског садржаја у Србији?
Каматица пре 2 сатајош 34 повезане
Облачно и кишовито време у Србији уз олујни југоисточни ветар и наранџасти метео-аларм на југу Баната
Наслови.аи пре 13 минутајош 31 повезана