Povezane vesti
Brnabić: Funkcija mi nije važna, ostaću uz Vučića i SNS
N1 Info 12.06.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da opozicija okupljena oko ideje bojkota izbora ne razume da legitimitet izborima daju građani, a ne stranke i političari. "Građani se opredeljuju na osnovu ideja i programa, a oni koji propagiraju bojkot nisu… »
Brnabić: Ostajem uz Vučića i SNS, funkcija mi nije važna
Večernje novosti 12.06.2020
Opozicija koja bojkotuje izbore ne razume da legitimnost izborima daju građani, a ne stranke ili političari. Opozicija koja bojkotuje izbore ne razume da legitimnost izborima daju građani, a ne stranke ili političari, izjavila je premijerka Srbije Ana… »
Brnabić: Ostaću uz Vučića i SNS, funkcija mi nije važna
Nova 12.06.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da opozicija okupljena oko ideje bojkota izbora ne razume da legitimitet izborima daju građani, a ne stranke i političari. “Građani se opredeljuju na osnovu ideja i programa, a oni koji propagiraju bojkot… »
Brnabić: Legitimitet izborima daju građani, više lista 21. juna nego 2012. ili 2014. godine
Danas 12.06.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da opozicija okupljena oko ideje bojkota izbora ne razume da legitimitet izborima daju grdajani, a ne stranke i političari. „Građani se opredeljuju na osnovu ideja i programa, a oni koji propagiraju bojkot… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona u Staroj Pazovi
RTS pre 18 minutajoš 52 povezane
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 4 satijoš 34 povezane
Ostavka premijera nije dovoljna! Pavićević o političkoj krizi i narednim koracima: Gde god pogledate, to je slepa ulica
Blic pre 19 minutajoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 48 minutajoš 117 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 34 povezane