Повезане вести

Савићи уживо испитивали представника Министарства: "Ово је играње са животом детета, са душама"

Савићи уживо испитивали представника Министарства: "Ово је играње са животом детета, са душама"

Телеграф 12.06.2020
Родитељи су најавили да ће се борити за ћерку и да ће поднети тужбе и против Центра, Покрајинског секретаријата за социјалну политику, као и против надлежног министарства. Борисав и Биљана Савић којима је Центар за социјални… »
Усвојитељи савићи уживо у јутарњем: Само што је пошла у вртић, звони ми телефон! Зову из социјалног да нам узму дете?!

Усвојитељи савићи уживо у јутарњем: Само што је пошла у вртић, звони ми телефон! Зову из социјалног да нам узму дете?!

Курир 12.06.2020
БЕОГРАД/СУБОТИЦА - Борислав и Биљана Савић, брачни пар којем је усвојена девојчица одузета због процедуралне грешке суботичког Центра за социјални рад, гостовали су јутрос уживо у јутарњем програму ТВ Прва. Они су се нашли у… »
Смењена директорка социјалног Центра због случаја усвајања

Смењена директорка социјалног Центра због случаја усвајања

Нова 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ðорђевић наложио је данас надлежном Покрајинском секретаријату да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици, због пропуста у случају усвојења трогодишње девојчице. “Ја сам… »
Представник Министарства усвојитељима: Што се грбо роди, време не исправи

Представник Министарства усвојитељима: Што се грбо роди, време не исправи

Н1 Инфо 12.06.2020
Борисав и Биљана Савић којима је Центар за социјални рад у Суботици, прво дозволио да усвоје дете, а онда због процедуралне грешке одузео, срели су се на ТВ Прва са представником Министарства за рад, запошљавање, борачка и… »
Савићи: Ово је играње животом детета и њеном душом

Савићи: Ово је играње животом детета и њеном душом

Нова 12.06.2020
Борисав и Биљана Савић којима је Центар за социјални рад у Суботици, прво дозволио да усвоје дете, а онда због процедуралне грешке одузео, јутрос су на ТВ Прва сусрели очи у очи са представником Министарства за рад… »
Савићи из Суботице: Претили су нам полицијом кад су нам одузели дете, Министарство: Није грешка, већ озбиљна незаконитост

Савићи из Суботице: Претили су нам полицијом кад су нам одузели дете, Министарство: Није грешка, већ озбиљна незаконитост

Блиц 12.06.2020
Борислав и Биљана Савић, којима због процедуралне грешке Центра за социјални рад из Суботице одузео дете, рекли су данас гостујући у Јутарњем програму "ТВ Прва" да су радници центра, након што су њих двоје прошли цео процес… »

Вести дана »