Повезане вести
Мали: Сачували смо радна места, сада следи “Србија 2025”
Нова 12.06.2020
Министар финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали истакао је да је Србија показала да је поуздана земља која испуњава обећања, да је стабилна и атрактивна за улагање, саопштено је из Министарства финансија. “Ми смо се… »
Мали: Сачували смо фабрике и радна места, следи план „Србија 2025“
Данас 12.06.2020
Министар финансија Синиша Мали данас је истакао да је Србија показала да је поуздана земља која испуњава обећања, да је стабилна и атрактивна за улагање. „Ми смо се показали као стабилан партнер, што је за стране директне… »
Многи лидери вређани кроз историју, али само Вучићу нападају децу
Дневник 12.06.2020
Суочени са огромним рејтингом Српске напредне странке у финишу кампање пред изборе 21. јуна, политички неистомишљеници Александра Вучића у одсуству плана, програма и идеја, којима би му се супротставили, наредили су својим… »
Вести дана »

(Фото) ово је љиљана која је погинула код Сремске Митровице: Била у аутобусу који се преврнуо, колегиница испричала како је страдала: "Главом је разбила стакло!"
Блиц пре 1 сатјош 117 повезаних

Градска управа тврди да нико није тражио дозволу да постави луна парк
Ритам града Кг пре 42 минутајош 19 повезаних

Руско-амерички самит у Будимпешти: Русија још без контаката са Пољском, Бугарском и Румунијом о прелету
Еуроневс пре 2 сатајош 23 повезане

План САД за деескалацију стања у БиХ: У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам
Радио сто плус пре 47 минутајош 22 повезане