Povezane vesti
Angola i Partizan - Nije kraj?
Sportske.net 12.06.2020
Danas su mnogi preneli informaciju da je Angolina poruka na Instagramu zapravo oproštaj od Partizana. Da li je tako? Brajan Angola se danas oglasio na Instagramu, što su mnogi protumačili kao njegov odlazak iz Partizana. "Moja druga godina kao… »
Partizan ostao bez četvrtog stranca: Brajan Angola se oprostio od crno-belih (foto)
Hot sport 12.06.2020
Kolumbijski košarkaš Brajan Angola završio je epizodu u Partizanu. On je četvrti stranac koji je prekinuo saradnju sa beogradskim crno-belima posle pandemije korona virusa, a to je obelodanio na Instagramu. – Moja druga godina kao profesionalca se nije… »
Odigrao samo dva meča: Angola napustio Partizan
N1 Info 12.06.2020
Kolumbijski košarkaš Brajan Angola i zvanično je napustio ekipu Partizana. "Nije završetak sezone kakav sam priželjkivao, ali tako je hteo Bog. Hvala mojim trenerima, navijačima za sjajnu godinu. Počeo sam u lepo mestu kao što je Ostende, a završio u još… »
Vesti dana »
Ovo je tačna satnica: Evo kada stižu pljuskovi sa grmljavinom, obilne padavine pogodiće ove delove Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane
Trampov šokantni sporazum sa Rusijom otkriva pritisak da obuzda rast cene goriva
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Zaključen Jedinstveni birački spisak za parlamentarne izbore
Šabačke novosti pre 3 satajoš 17 povezanih
Pretučen sin niškog glumca Aleksandra Marinkovića: Tvrdi da su ga napali jer je slikao SNS štand VIDEO
Nova pre 2 satajoš 10 povezanih
"Kao što je rekao Milošević - malo morgen", Dačić o odlasku Ružića i socijalistima: "SPS je neuništiv, kao grm koji gori a ne sagori"
Blic pre 0 minutajoš 11 povezanih