Повезане вести
Америка у шоку: НБА кошаркаш открио језиву истину: Био сам силован и злостављан (видео)
Хот спорт 12.06.2020
Амерички спорт дубоко је потресла ситуација која се десила у ноћи између четвртка и петка. Кошаркаш Сан Антонио Спарса, Луни Вокер, 21-годишњак који је био 18. пик на драфту 2018, шокирао је спортску, и јавност уопште… »
Признање играча Спарса: Био сам сексуално злостављан
Н1 Инфо 12.06.2020
Кошаркаш Сан Антонио Спарса Лони Вокер открио је да је током детињства био сексуално злостављан. Млади бек (21) од доласка у НБА привлачио је пажњу фризуром, а сад је открио прави разлог таквог изгледа. "Прави разлог зашто сам… »
Кошаркаш Спарса: Био сам силован, моја фризура је била маска
Нова 12.06.2020
Многе је занимало зашто је кошаркаш Сан Антонија Лони Вокер на глави носио фризуру која подсећа на ананас. Млади бек Спарса се ошишао после много година и коначно открио шта стоји иза свега. Вокер је навео да је као… »
НБА кошаркаш ошишао косу и осетио слободу: Био сам силован и малтретиран од стране рођака, тек сада сам се окренуо будућности…
Вечерње новости 12.06.2020
Моја коса је била маска којом сам скривао несигурност од света за који нисам био спреман, рекао је бек Сан Антониа. Бек Сан Антонио Спурса Лони Вокерошишао је своју дугу косу и открио у “живом” преносу на Инстаграмуда је то… »
Америка је тотално шокирана! НБА ас укључио Инстаграм и саопштио: Силован сам! /видео/
Спортал блиц 12.06.2020
Амерички спорт дубоко је потресла ситуација која се десила у ноћи између четвртка и петка. Млада нада , Лони Вокер, 21-годишњак који је био 18. пик на драфту 2018, шокирао је спортску, и не само спортску јавност, обраћањем… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 33 минутајош 30 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 1 сатјош 3 повезане

Скандал о којем је брујала цела Србија: Кебин син оставио водитељку због интимног снимка, ево где је она сад
Мондо пре 1 минутјош 15 повезаних