Povezane vesti
Amerika u šoku: NBA košarkaš otkrio jezivu istinu: Bio sam silovan i zlostavljan (video)
Hot sport 12.06.2020
Američki sport duboko je potresla situacija koja se desila u noći između četvrtka i petka. Košarkaš San Antonio Sparsa, Luni Voker, 21-godišnjak koji je bio 18. pik na draftu 2018, šokirao je sportsku, i javnost uopšte, obraćanjem uživo na… »
Priznanje igrača Sparsa: Bio sam seksualno zlostavljan
N1 Info 12.06.2020
Košarkaš San Antonio Sparsa Loni Voker otkrio je da je tokom detinjstva bio seksualno zlostavljan. Mladi bek (21) od dolaska u NBA privlačio je pažnju frizurom, a sad je otkrio pravi razlog takvog izgleda. "Pravi razlog zašto sam počeo da nosim… »
Košarkaš Sparsa: Bio sam silovan, moja frizura je bila maska
Nova 12.06.2020
Mnoge je zanimalo zašto je košarkaš San Antonija Loni Voker na glavi nosio frizuru koja podseća na ananas. Mladi bek Sparsa se ošišao posle mnogo godina i konačno otkrio šta stoji iza svega. Voker je naveo da je kao desetogodišnjak krenuo da… »
NBA košarkaš ošišao kosu i osetio slobodu: Bio sam silovan i maltretiran od strane rođaka, tek sada sam se okrenuo…
Večernje novosti 12.06.2020
Moja kosa je bila maska kojom sam skrivao nesigurnost od sveta za koji nisam bio spreman, rekao je bek San Antonia. Bek San Antonio Spursa Loni Vokerošišao je svoju dugu kosu i otkrio u “živom” prenosu na Instagramuda je to uradio kako bi se… »
Amerika je totalno šokirana! NBA as uključio Instagram i saopštio: Silovan sam! /video/
Sportal blic 12.06.2020
Američki sport duboko je potresla situacija koja se desila u noći između četvrtka i petka. Mlada nada , Loni Voker, 21-godišnjak koji je bio 18. pik na draftu 2018, šokirao je sportsku, i ne samo sportsku javnost, obraćanjem uživo na Instagramu… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas glasaju o budžetu i još 67 tačaka
Radio 021 pre 52 minutajoš 7 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 23 minutajoš 5 povezanih
Vučić na večeri sa predsednikom Ekvatorijalne Gvineje: "Nastavićemo da unapređujemo odnose" (foto)
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom, pa se oglasio samo jednom rečenicom
Radio 021 pre 52 minutajoš 3 povezane