Повезане вести

Ђорђевић наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици

Радио 021 12.06.2020
Министар за социјална питања Зоран Ђорђевић наложио је Покрајинском секретаријату за социјалну политику да хитно смени директора Центра за социјални рад у Суботици и да комплетна документација о случају одузимања детета из… »
Ђорђевић: После низа пропуста преузимамо предмет од Покрајине

Ђорђевић: После низа пропуста преузимамо предмет од Покрајине

Дневник 12.06.2020
БЕОГРАД: Случај породице Савић, који се односи на незаконито усвојење мале Ленке, која се тренутно налази у хранитељској породици због низа пропуста, протока времена и неадекватног реаговања надлежних органа у Покрајини… »
Министар Ђорђевић наложио смену директора Центра у Суботици, након случаја одузете девојчице

Министар Ђорђевић наложио смену директора Центра у Суботици, након случаја одузете девојчице

Телеграф 12.06.2020
- Ја сам данас наложио две ствари. Сектор за социјалну заштиту и бригу о породици ће тражити од Покрајинског секретара да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици и да поркрене одговорност свих у… »
Ђорђевић: Учинићу све да дете буде враћено усвојитељима

Ђорђевић: Учинићу све да дете буде враћено усвојитељима

Мондо 12.06.2020
Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ðорђевић поручио је данас да ће, уколико се испостави да је у питању процедурална грешка Центра за социјални рад у Суботици, учинити све да се дете врати породици… »
Ђорђевић: Учинићу све да се одузето дете врати породици Савић

Ђорђевић: Учинићу све да се одузето дете врати породици Савић

Телеграф 12.06.2020
- Не смемо више да допустимо да се такве грешке убудуће дешавају - поручио је министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања. Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ðорђевић поручио је… »
Чистка пред изборе?! Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици

Чистка пред изборе?! Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици

Правда 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици, пошто је брачном пару Савић недавно одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. – Ја сам данас наложио две ствари. Сектор за… »
Министар наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици

Министар наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици

Прва 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици. Подсетимо, брачном пару Савић недавно је одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. "Ја сам данас наложио две ствари. Сектор… »
Наложена смена директорке Центра за социјални рад, случај одузимања детета из породице Савић преузима Министарство

Наложена смена директорке Центра за социјални рад, случај одузимања детета из породице Савић преузима Министарство

Суботица.цом 12.06.2020
Министар Ђорђевић наложио је данас да се хитно донесе одлука о смени директорке суботичког Центра за социјални рад, те да ће цео случај одузимања детета из усвојитељске породице Министарство преузети на себе. Министар за рад… »
Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици

Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици

Вести онлине 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици. Подсетимо, брачном пару Савић недавно је одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. – Ја сам данас наложио две ствари. Сектор… »
Министарство за социјална питања преузима предмет усвајања девојчице

Министарство за социјална питања преузима предмет усвајања девојчице

Нови магазин 12.06.2020
Министарство Србије за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ће "после низа пропуста" преузети од покрајинске службе случај усвајања девојчице која је због пропуста враћена хранитељској породици. Наводећи да је било… »
Министар наложио смену директора Центра за социјални рад због одузимања детета

Министар наложио смену директора Центра за социјални рад због одузимања детета

Спутник 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је надлежном Покрајинском секретаријату да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици, због пропуста у случају усвојења трогодишње девојчице. „Ја сам данас… »

Н1 Инфо 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ðорђевић наложио је надлежном Покрајинском секретаријату да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици, због пропуста у случају усвојења трогодишње девојчице. "Ја сам данас… »

Вести дана »