Повезане вести
Ђорђевић наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици
Радио 021 12.06.2020
Министар за социјална питања Зоран Ђорђевић наложио је Покрајинском секретаријату за социјалну политику да хитно смени директора Центра за социјални рад у Суботици и да комплетна документација о случају одузимања детета из… »
Ђорђевић: После низа пропуста преузимамо предмет од Покрајине
Дневник 12.06.2020
БЕОГРАД: Случај породице Савић, који се односи на незаконито усвојење мале Ленке, која се тренутно налази у хранитељској породици због низа пропуста, протока времена и неадекватног реаговања надлежних органа у Покрајини… »
Министар Ђорђевић наложио смену директора Центра у Суботици, након случаја одузете девојчице
Телеграф 12.06.2020
- Ја сам данас наложио две ствари. Сектор за социјалну заштиту и бригу о породици ће тражити од Покрајинског секретара да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици и да поркрене одговорност свих у… »
Ђорђевић: Учинићу све да дете буде враћено усвојитељима
Мондо 12.06.2020
Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ðорђевић поручио је данас да ће, уколико се испостави да је у питању процедурална грешка Центра за социјални рад у Суботици, учинити све да се дете врати породици… »
Ђорђевић: Учинићу све да се одузето дете врати породици Савић
Телеграф 12.06.2020
- Не смемо више да допустимо да се такве грешке убудуће дешавају - поручио је министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања. Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ðорђевић поручио је… »
Чистка пред изборе?! Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици
Правда 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици, пошто је брачном пару Савић недавно одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. – Ја сам данас наложио две ствари. Сектор за… »
Министар наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици
Прва 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици. Подсетимо, брачном пару Савић недавно је одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. "Ја сам данас наложио две ствари. Сектор… »
Наложена смена директорке Центра за социјални рад, случај одузимања детета из породице Савић преузима Министарство
Суботица.цом 12.06.2020
Министар Ђорђевић наложио је данас да се хитно донесе одлука о смени директорке суботичког Центра за социјални рад, те да ће цео случај одузимања детета из усвојитељске породице Министарство преузети на себе. Министар за рад… »
Министар сменио директора Центра за социјални рад у Суботици
Вести онлине 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је смену директора Центра за социјални рад у Суботици. Подсетимо, брачном пару Савић недавно је одузето тек усвојено дете због процедуралне грешке. – Ја сам данас наложио две ствари. Сектор… »
Министарство за социјална питања преузима предмет усвајања девојчице
Нови магазин 12.06.2020
Министарство Србије за рад, запошљавање, борачка и социјална питања ће "после низа пропуста" преузети од покрајинске службе случај усвајања девојчице која је због пропуста враћена хранитељској породици. Наводећи да је било… »
Министар наложио смену директора Центра за социјални рад због одузимања детета
Спутник 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ђорђевић наложио је надлежном Покрајинском секретаријату да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици, због пропуста у случају усвојења трогодишње девојчице. „Ја сам данас… »
Ђорђевић наложио смену директора Центра за социјални рад у Суботици
Н1 Инфо 12.06.2020
Министар за рад Зоран Ðорђевић наложио је надлежном Покрајинском секретаријату да хитно донесе одлуку о смени директора Центра за социјални рад у Суботици, због пропуста у случају усвојења трогодишње девојчице. "Ја сам данас… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 1 сатјош 41 повезана
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 1 сатјош 29 повезаних
Почиње пријављивање за упис објеката, подршка Нишлијама на 24 локације
Југ пресс пре 28 минутајош 118 повезаних
НБС: Због појачане тражње грађана за девизама троше се резерве да би се смирио курс
Нова економија пре 8 минутајош 22 повезане