Povezane vesti
Đorđević naložio smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici
Radio 021 12.06.2020
Ministar za socijalna pitanja Zoran Đorđević naložio je Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku da hitno smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da kompletna dokumentacija o slučaju oduzimanja deteta iz porodice usvojitelja… »
Đorđević: Posle niza propusta preuzimamo predmet od Pokrajine
Dnevnik 12.06.2020
BEOGRAD: Slučaj porodice Savić, koji se odnosi na nezakonito usvojenje male Lenke, koja se trenutno nalazi u hraniteljskoj porodici zbog niza propusta, protoka vremena i neadekvatnog reagovanja nadležnih organa u Pokrajini, Ministarstvo će rešiti u… »
Ministar Đorđević naložio smenu direktora Centra u Subotici, nakon slučaja oduzete devojčice
Telegraf 12.06.2020
- Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu zaštitu i brigu o porodici će tražiti od Pokrajinskog sekretara da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici i da porkrene odgovornost svih u lancu koji su upravo… »
Đorđević: Učiniću sve da dete bude vraćeno usvojiteljima
Mondo 12.06.2020
Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Ðorđević poručio je danas da će, ukoliko se ispostavi da je u pitanju proceduralna greška Centra za socijalni rad u Subotici, učiniti sve da se dete vrati porodici Savić. Ministar… »
Đorđević: Učiniću sve da se oduzeto dete vrati porodici Savić
Telegraf 12.06.2020
- Ne smemo više da dopustimo da se takve greške ubuduće dešavaju - poručio je ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja. Ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Ðorđević poručio je danas da će… »
Čistka pred izbore?! Ministar smenio direktora Centra za socijalni rad u Subotici
Pravda 12.06.2020
Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici, pošto je bračnom paru Savić nedavno oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške. – Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu… »
Ministar naložio smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici
Prva 12.06.2020
Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici. Podsetimo, bračnom paru Savić nedavno je oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške. "Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu… »
Naložena smena direktorke Centra za socijalni rad, slučaj oduzimanja deteta iz porodice Savić preuzima Ministarstvo
Subotica.com 12.06.2020
Ministar Đorđević naložio je danas da se hitno donese odluka o smeni direktorke subotičkog Centra za socijalni rad, te da će ceo slučaj oduzimanja deteta iz usvojiteljske porodice Ministarstvo preuzeti na sebe. Ministar za rad, zapošljavanje… »
Ministar smenio direktora Centra za socijalni rad u Subotici
Vesti online 12.06.2020
Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici. Podsetimo, bračnom paru Savić nedavno je oduzeto tek usvojeno dete zbog proceduralne greške. – Ja sam danas naložio dve stvari. Sektor za socijalnu… »
Ministarstvo za socijalna pitanja preuzima predmet usvajanja devojčice
Novi magazin 12.06.2020
Ministarstvo Srbije za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja će "posle niza propusta" preuzeti od pokrajinske službe slučaj usvajanja devojčice koja je zbog propusta vraćena hraniteljskoj porodici. Navodeći da je bilo "niza propusta… »
Ministar naložio smenu direktora Centra za socijalni rad zbog oduzimanja deteta
Sputnik 12.06.2020
Ministar za rad Zoran Đorđević naložio je nadležnom Pokrajinskom sekretarijatu da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici, zbog propusta u slučaju usvojenja trogodišnje devojčice. „Ja sam danas naložio dve… »
Đorđević naložio smenu direktora Centra za socijalni rad u Subotici
N1 Info 12.06.2020
Ministar za rad Zoran Ðorđević naložio je nadležnom Pokrajinskom sekretarijatu da hitno donese odluku o smeni direktora Centra za socijalni rad u Subotici, zbog propusta u slučaju usvojenja trogodišnje devojčice. "Ja sam danas naložio dve stvari… »
Vesti dana »
Tri meseca nakon tragedije sva tri mosta u Novom Sadu bila blokirana tri sata, Most slobode ostaje blokiran do sutra popodne
RTV pre 7 minutajoš 52 povezane
Desetine hiljada ljudi podržale studente u blokadi mostova u Novom Sadu
BBC News pre 12 minutajoš 105 povezanih
Prijepolje, Krupanj, Smederevska Palanka, pa i mnoga sela: Čitaoci reporteri o protestima (VIDEO)
N1 Info pre 41 minutajoš 44 povezane
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 41 minutajoš 21 povezana