Повезане вести
Величковић: Пријала ми је пауза, са мном се никад не зна
Нова 12.06.2020
Новица Величковић, капитен кошаркаша Партизана, изјавио је да још не зна шта ће бити са његовим каријером и да ли ће следеће сезоне играти. “Не знам шта да кажем. Тако је већ четири или пет година. Тренирам, радим, никад се не… »
Забринуо "гробаре"! Новица Величковић дао одговор на питање о пензији које занима све навијаче партизана!
Спортал блиц 12.06.2020
Искусни кошаркаш у октобру пуни 34 године, а и даље није сигуран да ли ће предводити Тринкијеријеву екипу наредне сезоне. Пред неколико последњих сезона, имао је дилему да ли да настави са актвним играњем или је време за… »
Новица и пензија не иду у исту реченицу: Са мном се никад не зна, радим, тренирам и добро се осећам
Моззарт спорт 12.06.2020
“Искрено, дуго нисам видео скуп играча где нико не гледа себе, већ тим. Сигуран сам да ће се добра хемија поновити и наредне сезоне. Е, сад, резултати... То нико не може да гарантује“. Имао је Новица Величковић све предиспозиције… »
Новица и Партизан? Опет исто: Са мном се никад не зна
Мондо 12.06.2020
Капитен и заштитни знак црно-белих и даље не зна да ли ће наставити да игра. Капитен и заштитни знак црно-белих и даље не зна да ли ће наставити да игра Новица Величковић у октобру пуни 34 године, али има много више искуства… »
Вести дана »

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 3 сатајош 17 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 2 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 30 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 5 сатијош 28 повезаних