Повезане вести
Братоубица из Ниша признао злочин: Намамио Славољуба, па га крвнички убио због имовине
Телеграф 12.06.2020
Славољуб је усмрћен 27. децембра прошле године на нишком излетишту Каменички Вис где су браћа отишла да би се расправила. Нишлија В. Д. (33) ухапшен је због сумње да је ножем и каменом убио брата од стрица Славољуба Динића… »
"Ти си убио мог Сашу, само си га ти мрзео!" Мајка слутила да је брат дигао руку на брата због куће
Телеграф 12.06.2020
"Зовем га, он ми каже: Нашао сам га. Питам: Је ли жив? Он каже: Није, бако, не могу да ти причам шта сам нашао." Обдукцијом је установљено да је два пута убоден ножем у врат и да му је глава смрскана – присећа се Љубинка… »
Ухапшен Нишлија због сумње да је убио мушкарца, чије је тело након тога запалио
Нишке вести 12.06.2020
Како поручују из полиције њему се на терет ставља постојање основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство. „Сумња се да је он 27. децембра прошле године на излетишту Каменички вис у Нишу, усмртио… »
Нишлија убио брата због имовине, па запалио његово тело: Пао 6 месеци након клопке за Славољуба
Телеграф 12.06.2020
Мотив стравичног убиства су нерашчишћени имовински односи, како сазнаје Телеграф. Нишка полиција ухапсила је В.Д. (33) који се сумњичи да је 27. децембра прошле године убио брата од стрица Славољуба Динића (51). Како је… »
Вести дана »

(Фото) ауто претицао без мигавца, камион га није успео избећи: Детаљи трагедије код Вараждина: Прешао је у његову траку...
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

"Пропагандна операција": Мелони реаговала на одлуку Русије да уврсти Матарелу и министре на листу "русофоба"
Блиц пре 37 минутајош 1 повезана

"Многи су сахрањени пре него што су научили да ходају": Објављена имена 18.500 убијене деце у Гази!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана