Повезане вести

Ко је Умар Садик ког тражи Манчестер јунајтед: Долазак у Европу му није био лак, а ни Џерард није оно што је мислио да јесте…

Ко је Умар Садик ког тражи Манчестер јунајтед: Долазак у Европу му није био лак, а ни Џерард није оно што је мислио да јесте…

Вечерње новости 12.06.2020
Почео сам да играм фудбал када сам био врло мали, на улицама Кадуна и тако је било до одласка на колеџ, рекао је Нигеријац. Умар Садик ни сањао није да ће ових дана, после само једног српског дербија, запасти за око менаџера… »
Садик говорио и о интересовању Манчестер јунајтеда

Садик говорио и о интересовању Манчестер јунајтеда

Спортски журнал 12.06.2020
Фудбалер Партизана Умар Садик рекао је да је писање медија о интересовању Манчестер јунајтеда за њега "велики комплимент" и истакао да "ништа није случајно" и да је у црно-белима "нашао свој пут" "Велики комплимент за мене као… »
Слудео звезду, САД га тражи манчестер јунајтед! Умар Садик: Велики комлимпент, али... Ништа то није случајно!

Слудео звезду, САД га тражи манчестер јунајтед! Умар Садик: Велики комлимпент, али... Ништа то није случајно!

Спортал блиц 12.06.2020
Нигеријски центарфор истиче да му прија интересовање славног клуба. После победе над Црвеном звездом (1:0) у полуфиналу Купа Србије појавила се информација да је за заинтересован . Многи скаути великих тимова били су у ложи… »
Садик о интересовању Манчестера: Ништа није случајно

Садик о интересовању Манчестера: Ништа није случајно

Нова 12.06.2020
Умар Садик изјавио је да је велики комплимет то што се за њега, према писању британских медија, интересује Манчестер јунајтед. Нападач Партизана нашао се на мети “црвених ђавола” после одличне партије у вечитом дербију против… »
Садик о интересовању Јунајтеда: Велики комплимент

Садик о интересовању Јунајтеда: Велики комплимент

Дневник 12.06.2020
БЕОГРАД: Нападач Партизана Умар Садик изјавио је да велики комплимет то што се за њега, према писању британских медија, интересује Манчестер Јунајтед. Медији на Острву преносе како је Нигеријац на мети "црвених ђавола" после… »
Садик за "Новости" о интересовању Манчестер јунајтеда: Велики комплимент за мене, али ништа није случајно

Садик за "Новости" о интересовању Манчестер јунајтеда: Велики комплимент за мене, али ништа није случајно

Вечерње новости 12.06.2020
Партизан ми је много помогао у каријери, нашао сам свој пут и сада само следим оно што траже од мене, рекао је Нигеријац. Умар Садик је у центру пажње јавности јер се велики Манчестер јунајтед интересује за њега после вечитог… »
Садик о интересовању Манчестер јунајтеда: У Партизану сам нашао свој пут

Садик о интересовању Манчестер јунајтеда: У Партизану сам нашао свој пут

Мондо 12.06.2020
Нигеријски нападач Умар Садик на цени после сјајне игре у полуфиналу Купа Србије против Црвене звезде. прочитајте шта каже о написима у иностраним медијима и интересовању клубова. Нигеријски нападач Умар Садик на цени после… »

Вести дана »