Повезане вести
"Част ми је што сам играо за три велика: Клуба!" Роберт Процинечки изјавом разбеснео своје у Загребу!
Спортал блиц 12.06.2020
Прослављени хрватски фудбалер истакао је да му је част што је наступао за три велика клуба. данас је задовољан својом играчком каријером, а у лепшем сећању у односу на остале тимове за које је играо остали су му Црвена звезда… »
‘Велики жути’ искрено као и увек: Част ми је што сам играо за три велика клуба – Црвену звезду, Барселону и Реал Мадрид…
Хот спорт 12.06.2020
Роберт Просинечки, некадашњи играч и тренер Црвене звезде, каже да му је част што је играо за три велика клуба – Црвену звезду, Барселону и Реал Мадрид. У интервјуу за шпански “Ас” причао о тиму Црвене звезде који је 1991… »
“Играо сам за три велика клуба – Звезду, Реал и Барсу”
Нова 12.06.2020
Роберт Просинечки, бивши фудбалски репрезентативац Хрватске, сада тренер, изјавио је да је задовољан играчком каријером и да је играо за три велика клуба, Црвену звезду, Реал Мадрид и Барселону. Некадашњи везиста једино жали… »
"Играо сам за три велика клуба - Звезду, Реал и Барсу"
Н1 Инфо 12.06.2020
Прослављени хрватски фудбалер Роберт Просинечки каже да се Црвена звезда четири године припремала за напад на европску титулу освојену 1991. у Барију. Роби је био битан део највећег успеха српског клуба и једине евро титуле у… »
Просинечки: Част ми је што сам играо за три велика клуба, Звезду, Реал и Барселону
Вести онлине 12.06.2020
Роберт Просинечки, прослављени хрватски фудбалер, рекао је да му је част што је играо за три велика клуба, Црвену звезду, Барселону и Реал Мадрид. „Жути“ је у интервјуу за шпански „АС“ причао и о тиму Црвене звезде који је 1991… »
Вести дана »
УЖИВО Избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Неправилности у свим местима, посматрачи Црте се повукли из Мионице, ПроГлас указује на насилну природу режима (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 55 минутајош 101 повезана
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 3 сатајош 31 повезана