Povezane vesti
Ceca se oglasila iz izolacije: "Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala"…
Večernje novosti 12.06.2020
Folk zvezda se sa osmehom i bez šminke obratila fanovima, rekavši da nema apsolutno nikakve simptome i da nema potrebe da se širi panika. Ceca Ražnatović oglasila se danas, 12. juna, snimkom iz svog doma, u kojem je izolovana nakon što joj je potvrđen… »
Ceca brani vlast: Čim su dozvolili derbi, korona slabi
Nova 12.06.2020
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je pre nekoliko dana potvrdila da je pozitivna na Kovid 19, osetila je potrebu da govori o virusu koji ju je zadesio. Međutim, prilikom obraćanja pratiocima na Instagramu folk zvezda stala je u odbranu vlasti i… »
(Video) Ceca se prvi put obratila javnosti: Iz svog doma na Dedinju poručila kako se oseća i kakve simptome ima
Blic 12.06.2020
Ceca Ražnatović koja ima koronu danas se prvi put obratila javnosti direktnom porukom o virusu koji ju je zatekao. - Pozdrav svima imam potrebu da se obratim javnosti, da kažem da se ja sjajno osećam, nemam nikakvih simptoma, pa bože moj desilo se šta se… »
Obratila se javnosti: Sjajno se osećam, ne širite paniku!
Mondo 12.06.2020
Pevačica se putem duštvenih mreža oglasila i detaljno objasnila u kakvom je stanju! Pevačica se putem duštvenih mreža oglasila i detaljno objasnila u kakvom je stanju! Nedavno je u domaćim medijima odjeknula vest da su Svetlana Ceca Ražnatović i njen sin… »
Brinete li se za cecu i njeno zdravlje?! Ona misli o svojim fanovima, evo šta im je poručila iz izolacije! (video)
Kurir 12.06.2020
Pevačica Ceca Ražnatović, koja je pozitivna na korona virus, oglasila se iz svoje vile i otkrila da nema nikakve zdravstvene tegobe, šta čak našalili su se tom prilikom zbog ove novonastale situacije. "Želim da se obratim javnosti i da kažem da se dobro… »
Ceca se snimkom oglasila iz izolacije: Ne bi bilo 25.000 ljudi na jna, da nas stvarno vreba opasnost
Telegraf 12.06.2020
- Bože moj, desilo se šta se desilo. Da se nisam preventive radi testirala, ne bih ni znala - poručuje Ceca. Ceca Ražnatović oglasila se danas, 12. juna, snimkom iz svog doma, u kojem je izolovana nakon što joj je potvrđen korona virus. Folk zvezda se sa… »
Vesti dana »
RHMZ: Oprez svim učesnicima u saobraćaju zbog snega, ledene kiše i poledice
N1 Info pre 55 minutajoš 41 povezana
Meštani blokirali magistralni put Loznica-Mali Zvornik jer su četiri dana bez struje (VIDEO)
N1 Info pre 55 minutajoš 40 povezanih
Zabrana saobraćaja za šlepere na 40 puteva, uveče se može očekivati još snega
Beta pre 5 satijoš 32 povezane