Povezane vesti
Vučić na TV Prva: U prljavoj kampanji uništavaju život mom sinu da bi mene slomili!
Kurir 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Prva tema na TV Prva, a na pitanje o napadima na sina Danila je rekao da je to organizovana kampanja napravljena sa ciljem da se on fizički i psihički slomi. - Svaki čovek misli da je dobar… »
Svi žele da Srbija na Kosovu i Metohiji ne dobije ništa - nikakvo rešenje do sada nisam čuo; Sa Putinom sastanak 23. juna
RTV 12.06.2020
BEOGRAD - Svi žele da Srbija na KiM ne dobije ništa, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je zato nemoguće da se nađemo na pola puta, kako bi se taj problem rešio. Na kojoj tački će biti nastavljen dijalog, kaže, zavisi od onog… »
Vučić: Uništavaju život jednom dečaku, grozna kampanja
Mondo 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se protiv njegovog sina Danila vodi grozna kampanja i da je reč o uništavanju života jednog dečaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se protiv njegovog sina Danila vodi… »
Vučić o napadu na svog sina: Kampanju protiv Danila vode oni koji imaju veze sa kriminalcima
Kurir 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svom sinu Danilu, čija je slika iz kafića objavljena u pojedinim medijima, posle čega se suočio sa brojnim napadima. Danilo je u to vreme u kafiću gledao fudbalsku utakmicu Kupa Srbije između… »
Vučić otkrio ko je mladić sa kojim je Danilo viđen
Srbija danas 12.06.2020
Govori o onome zbog čega ga je duša zabolela. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde je prvo pričao o napadima na njegovog sina Danila Vučića. - Ovde se radi o uništavanju života jednom dečaku. Negde sam… »
Predsednik otvorio dušu: Moja deca su teško podnela razvod koji sam imao
Srbija danas 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić progovorio o razvodu. - Svaki čovek misli da je dobar roditelj. Ja sigurno nisam najbolji, ima mnogo boljih od mene. Ne mogu da plačem ni kukam jer se ovde radi o uništavanju života jednog dečaka. Za mene je mnogo… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 27 minutajoš 8 povezanih
Hurkač izveo udarac sezone, ali Fric doneo trofej SAD! (VIDEO)
Sport klub pre 27 minutajoš 11 povezanih