Povezane vesti
Vučić na TV Prva: U prljavoj kampanji uništavaju život mom sinu da bi mene slomili!
Kurir 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Prva tema na TV Prva, a na pitanje o napadima na sina Danila je rekao da je to organizovana kampanja napravljena sa ciljem da se on fizički i psihički slomi. - Svaki čovek misli da je dobar roditelj… »
Svi žele da Srbija na Kosovu i Metohiji ne dobije ništa - nikakvo rešenje do sada nisam čuo; Sa Putinom sastanak 23. juna
RTV 12.06.2020
BEOGRAD - Svi žele da Srbija na KiM ne dobije ništa, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je zato nemoguće da se nađemo na pola puta, kako bi se taj problem rešio. Na kojoj tački će biti nastavljen dijalog, kaže, zavisi od onog ko ih… »
Vučić: Uništavaju život jednom dečaku, grozna kampanja
Mondo 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se protiv njegovog sina Danila vodi grozna kampanja i da je reč o uništavanju života jednog dečaka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se protiv njegovog sina Danila vodi grozna… »
Vučić o napadu na svog sina: Kampanju protiv Danila vode oni koji imaju veze sa kriminalcima
Kurir 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o svom sinu Danilu, čija je slika iz kafića objavljena u pojedinim medijima, posle čega se suočio sa brojnim napadima. Danilo je u to vreme u kafiću gledao fudbalsku utakmicu Kupa Srbije između Partizana i… »
Predsednik otvorio dušu: Moja deca su teško podnela razvod koji sam imao
Srbija danas 12.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić progovorio o razvodu. - Svaki čovek misli da je dobar roditelj. Ja sigurno nisam najbolji, ima mnogo boljih od mene. Ne mogu da plačem ni kukam jer se ovde radi o uništavanju života jednog dečaka. Za mene je mnogo… »
Vučić otkrio ko je mladić sa kojim je Danilo viđen
Srbija danas 12.06.2020
Govori o onome zbog čega ga je duša zabolela. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde je prvo pričao o napadima na njegovog sina Danila Vučića. - Ovde se radi o uništavanju života jednom dečaku. Negde sam kriv za… »
Vesti dana »
Posle magle stižu još dve pojave, oglasio se RHMZ, zna se šta nas tačno čeka sa vremenom
Alo pre 26 minutajoš 18 povezanih
Witkoff kod Putina, Zelenski vidi najveću šansu za okončanje rata
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 31 povezana