Повезане вести
"Ајде довиђења, стварно је безобразно то": Бурно гостовање министра на ТВ: "Доста ми је да се правдам и да вечито будем…
Блиц 13.06.2020
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић рекао је да ће поднети оставку на место шефа странке уколико не буду освојили више гласова него на прошлим изборима, а бурно је у ТВ студију реаговао на питања о коалиционом… »
Дачић љутито: ‘Ајде довиђења, вечито сам ја сумњиво лице
Нова 13.06.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је данас да ће поднети оставку на место председника Социјалистичке партије Србије (СПС) ако странка не увећа број гласова освојених на претходним парламентарним изборима, када је… »
Дачић: Нећу бити председник СПС-а ако странка не освоји више гласова него на претходним изборима
Радио 021 13.06.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да ће поднети оставку на место председника Социјалистичке партије Србије (СПС) ако странка не увећа број гласова освојених на претходним парламентарним изборима, када је освојила око… »
Жустра расправа Дачића и новинарке у Јутарњем програму!
Мондо 13.06.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић жустро се расправљао данас с водитељком Маријом Савић Стаменић у Јутарњем програму ТВ Прва док су причали о изборима. Министар спољних послова Ивица Дачић жустро се расправљао данас с… »
Дачић: Хоћете СПС који ће да оде у опозицију? Нема проблема
Н1 Инфо 13.06.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је данас да ће поднети оставку на место председника Социјалистичке партије Србије (СПС) ако странка не увећа број гласова освојених на претходним парламентарним изборима, када је… »
Вести дана »
Бивши службеник Обавештајне службе Аустрије осуђен због шпијунаже за Русију
Нова пре 5 сатијош 1 повезана
Данас Спасовданска литија поводом славе града, у њој Појас Пресвете Богородице
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
У Србији данас сунчано уз облачне интервале, највиша дневна температура до 26 степени
Нова пре 4 сатијош 2 повезане