Повезане вести
Лажни телефонски позив га одвео у смрт: Шест месеци истраживали ко је свирепо убио, па запалио Славољуба, а онда је његов…
Блиц 13.06.2020
Нишлија Владимир Д. (33) ухапшен је због сумње 27. децембра прошле године на излетишту Каменички вис у Нишу, убио брата од стрица Славољуба Динића – Сашу (51), а потом запалио његово тело. Бруталан злочин расветлила је… »
Детаљи злочина у Нишу Преклињала сам Славољуба да не иде, предосећала сам зло. Зар да због судских трошкова брат брата…
Вечерње новости 13.06.2020
Владимир В. осумњичен за убиство у децембру прошле године. На полиграфско тестирање биће позвана и сестра осумњиченог. ПОСЛЕ шест месеци од свирепог убиства Славољуба Динића (51) на Каменичком вису у Нишу, полиција је… »
Стравичан злочин! Убио брата због наследства Мајка: Знала сам да ми је усмртио сина
Курир 13.06.2020
Долијао: В. Д. (33) из Ниша ухапшен због сумње да је намамио брата од стрица Славољуба Динића (51), брутално га ликвидирао и запалио његово тело на излетишту Каменички вис у околини Ниша. В. Д. (33) из Ниша ухапшен је због… »
Вести дана »

Мајка осумњичена за убиство бебе у Новом Саду Новорођенче бачено на тло, прети јој доживотна робија
Ало пре 29 минутајош 39 повезаних

Огласио се певач поводом смрти генерала павковића Његове речи расплакале нацију
Ало пре 40 минутајош 26 повезаних