Повезане вести

Лажни телефонски позив га одвео у смрт: Шест месеци истраживали ко је свирепо убио, па запалио Славољуба, а онда је његов…

Лажни телефонски позив га одвео у смрт: Шест месеци истраживали ко је свирепо убио, па запалио Славољуба, а онда је његов…

Блиц 13.06.2020
Нишлија Владимир Д. (33) ухапшен је због сумње 27. децембра прошле године на излетишту Каменички вис у Нишу, убио брата од стрица Славољуба Динића – Сашу (51), а потом запалио његово тело. Бруталан злочин расветлила је… »
Детаљи злочина у Нишу Преклињала сам Славољуба да не иде, предосећала сам зло. Зар да због судских трошкова брат брата…

Детаљи злочина у Нишу Преклињала сам Славољуба да не иде, предосећала сам зло. Зар да због судских трошкова брат брата…

Вечерње новости 13.06.2020
Владимир В. осумњичен за убиство у децембру прошле године. На полиграфско тестирање биће позвана и сестра осумњиченог. ПОСЛЕ шест месеци од свирепог убиства Славољуба Динића (51) на Каменичком вису у Нишу, полиција је… »
Стравичан злочин! Убио брата због наследства Мајка: Знала сам да ми је усмртио сина

Стравичан злочин! Убио брата због наследства Мајка: Знала сам да ми је усмртио сина

Курир 13.06.2020
Долијао: В. Д. (33) из Ниша ухапшен због сумње да је намамио брата од стрица Славољуба Динића (51), брутално га ликвидирао и запалио његово тело на излетишту Каменички вис у околини Ниша. В. Д. (33) из Ниша ухапшен је због… »

Вести дана »