Повезане вести
Алија је једини ковач у пријепољу, има 70 а још ради: Ако нема посла, мени није добро! Ако радим, здрав сам (видео)
Курир 13.06.2020
Алија Мусић (70) једини је ковач у околини Пријепоља, а каже да је већ са 10 година почео да вари. "Кад сам имао 10 година узео сам да варим. Радио сам нон-стоп. После сам се запослио у Техничкој школи, а из школе увек долазио у… »
У занату је, ипак, спас: Ковач из Пријепоља је одшколовао шесторо деце, ради и у 70. години
Телеграф 13.06.2020
Ја ако не радим, ја сам болестан. Ако је неки празник или нешто и да морам да не радим, мене све боли. Ако радим, ја сам здрав. Седамдесетогодишњи Алија Мусић једини је ковач у Пријепољу и околини. Звук чекића и ударца о… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 2 минутајош 22 повезане
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 12 минутајош 16 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних
Големе колоне на излазу из Србије, већ се стварају гужве! Упућен посебан апел: Водите рачуна о овоме на путу
Ало пре 37 минутајош 9 повезаних