Povezane vesti
Konte ne očekuje da će mu biti suđeno zbog rukovođenja pandemijom
Slobodna Evropa 13.06.2020
Italijanski premijer Đuzepe Konte (Giuseppe Conte), koji je u petak saslušan zbog načina na koji je upravljao tokom epidemije, izjavio je danas, 13. juna, da je u potpunosti spokojan i da ne strahuje da će mu se suditi zbog toga, prenosi agencija… »
Konte ne misli da će mu suditi zbog upravljanja u epidemiji
Nova 13.06.2020
Italijanski premijer Đuzepe Konte, koji je u petak saslušan o tome kako je upravljao tokom epidemije, izjavio je danas da je u potpunosti spokojan i da ne strahuje da će mu se suditi zbog toga. “Sve sam objasnio tužiocima. Potpuno sam spokojan”… »
Konte ne očekuje da će mu se suditi zbog upravljanja epidemijom
Novi magazin 13.06.2020
Italijanski premijer Đuzepe Konte, koji je u petak saslušan o tome kako je upravljao tokom epidemije, izjavio je danas da je u potpunosti spokojan i da ne strahuje da će mu se suditi zbog toga. "Sve sam objasnio tužiocima. Potpuno sam spokojan", rekao… »
Konte nakon saslušanja: Spokojan sam, ne verujem da će mi se suditi
N1 Info 13.06.2020
Italijanski premijer Djuzepe Konte, koji je u petak saslušan o tome kako je upravljao tokom epidemije, izjavio je da je u potpunosti spokojan i da ne strahuje da će mu se suditi zbog toga. "Sve sam objasnio tužiocima. Potpuno sam spokojan", rekao je… »
Vesti dana »
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 1 satjoš 1 povezana