Повезане вести
Шок исповест црногорке која је гласала за независност: Бивша амбасадорка ЦГ, осећа се поражено и сада иде на литије!
Курир 13.06.2020
Црногорка сам. Једна од оних који су 21. маја 2006. заокружили ДА залажуц́и се за државу слободних појединаца и функционалних институција – Црну Гору у којој ц́емо сви бити побједници. Али, 14 година касније осец́ам се поражено… »
Бивша амбасадорка запалила Балкан: Црногорка сам! Гласала сам за независну државу! Поражена сам, идем на литије јер је ЦГ моја…
Правда 13.06.2020
Поздрављам ставове ректора Цетинске богословије Гојка Перовића, помиритељске, грађански храбре и одговорне. Такве поруке требало би да чујемо од свих. Пише: Ирена Радовић, бивша амбасадорка ЦГ у Француској Црногорка сам. Једна… »
"Шамар" Милогорцима у виду писма бивше амбасадорке: Била сам за независност, а сада идем на литије!
Ало 13.06.2020
Тиче се одбрана српских светиња у Црној Гори. Црногорка сам. Једна од оних који су 21. маја 2006. заокружили ДА залажуц́и се за државу слободних појединаца и функционалних институција - у којој ц́емо сви бити победници. Али, 14… »
“Црногорка сам. Гласала сам за независну државу, али се 14 година касније осећам поражено и идем на литије!” Писмо бивше…
Вечерње новости 13.06.2020
Поздрављам ставове ректора Цетинске богословије Гојка Перовића, помиритељске, грађански храбре и одговорне. Такве поруке требало би да чујемо од свих. - Црногорка сам. Једна од оних који су 21. маја 2006. заокружили ДА залажући… »
Бивша амбасадорка Црне Горе уздрмала регион: "Гласала сам за независну државу, али 14 година касније идем на литије"
Србија данас 13.06.2020
Поздрављам ставове ректора Цетинске богословије Гојка Перовића, помиритељске, грађански храбре и одговорне. Такве поруке требало би да чујемо од свих. - Црногорка сам. Једна од оних који су 21. маја 2006. заокружили ДА залажући… »
Гласала сам за независну Црну Гору, али сада идем на литије
Спутник 13.06.2020
Црногорка сам. Једна од оних који су 21. маја 2006. заокружили ДА залажући се за државу слободних појединаца и функционалних институција - Црну Гору у којој ћемо сви бити побједници. Али, 14 година касније осјећам се поражено… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 5 повезаних

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане