Povezane vesti
Otkazan ‘Adria tur’ u Crnoj Gori: Novak Đoković: Sve smo pokušali, ali nismo mogli više da čekamo
Hot sport 13.06.2020
Organizacioni odbor regionalnog sportskog događaja doneo je u subotu odluku da se turnir u Crnoj Gori ne održi. Uprkos želji i naporima da se 27. i 28. juna najveće teniske zvezde u regionu okupe u Crnoj Gori, to neće biti slučaj. Direktor ‘Adria Tura’… »
Đoković se oglasio povodom otkazanog turnira u Crnoj Gori
Nova 13.06.2020
Novak Đoković, najbolji teniser sveta i organizator "Adrija tura", izjavio da mu je žao jer se turnir neće igrati u Crnoj Gori. “Žao mi je, toliko familije imam tamo, shvatam Crnu Goru kao svoj dom. Sve smo pokušali, ali granice još uvek nisu otvorene i… »
Đoković: Žao mi je zbog Crne Gore, sve smo pokušali...
Sportski žurnal 13.06.2020
Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio da mu je žao jer se turnir „Adrija Tur” neće igrati u Crnoj Gori. – Žao mi je, toliko familije imam tamo, shvatam Crnu Goru kao svoj dom. Sve smo pokušali, ali granice još uvek nisu otvorene i mi nemamo… »
Đoković: Crnu Goru osećam kao dom, ali više ne čekamo!
Mondo 13.06.2020
Najbolji teniser sveta lično potvrdio da se regionalni turnir neće igrati u Crnoj Gori. Najbolji teniser sveta lično potvrdio da se regionalni turnir neće igrati u Crnoj Gori "Adria Tour", humanitarni turnir koji je organizovao Novak Đoković, ipak neće… »
Đoković: Radovao sam se igranju u Crnoj Gori, sve smo pokušali ali...
Telegraf 13.06.2020
Ništa od spektakla u komšiluku uprkos velikim naporima da se lepa teniska priča održi u bratskoj državi. Organizacioni odbor regionalnog sportskog dogadjaja doneo je danas ovu odluku uprkos želji i naporima da se 27. i 28. juna najveće teniske zvezde u… »
Đoković: Molimo sve aktere da se uzdrže od politizacije odluke da „Adrija tur“ ne dolazi u Crnu Goru
Sputnik 13.06.2020
Organizacioni odbor regionalnog sportskog događaja doneo je odluku da se 27. i 28. juna najveće teniske zvezde u regionu ipak neće okupiti u Crnoj Gori. Zadar je spreman da ugosti učesnike teniskog karavana „Adrija tur“ i najboljeg igrača sveta… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 1 satjoš 18 povezanih

Obezbeđenje sprečava ekološke aktiviste da prisustvuju raspravi o Strategiji o mineralnim resursima
Radio 021 pre 35 minutajoš 20 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, za Srbiju stopa od 35 odsto
RTS pre 35 minutajoš 51 povezana

Dan pre isteka ultimatuma dogovoren sastanak Putina i Trampa, Rus ostaje pri svom cilju? "i ranije je pretio"
Telegraf pre 20 minutajoš 17 povezanih