Повезане вести
Руски генерал заварзин о јуришу на слатину: Срце ми је остало на Косову! НАТО је требало да има другу локацију! (видео)
Правда 14.06.2020
Заменик председавајућег Одбора руске Думе за одбрану сећа се да је Алијанса пристала да не улази дубље у покрајину, онда се умешала политика. Када се данас сетим 1999. године, срце ми се просто скупи. Са генералом Леонидом… »
Руски генерал заварзин о јуришу на слатину: Срце ми је остало на Косову! НАТО је требало да има другу локацију!
Курир 14.06.2020
Заменик председавајућег Одбора руске Думе за одбрану сећа се да је Алијанса пристала да не улази дубље у покрајину, онда се умешала политика. - Када се данас сетим 1999. године, срце ми се просто скупи. Са генералом Леонидом… »
Руски генерал заварзин о јуришу на слатину: "Део мог срца је остао на Косову, Американци су планирали напад"
Србија данас 14.06.2020
Добио наређење да води Мировни десантни батаљон. - Када се данас сетим 1999. године, срце ми се просто скупи. Са генералом Леонидом Грегоријевичем Ивашовом, тада главним војним представником Русије при НАТО, водио сам данима… »
Вести дана »
Невероватна сцена: Полиција добила аплауз од грађана, одузели ласере ћацијима ВИДЕО
Нова пре 19 минутајош 75 повезаних
Вучић поручио да ће убудуће говорити у стилу „цвеће цвета“, али неће да се прави луд
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 29 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 59 минутајош 34 повезане