Повезане вести

(Видео) Анастасија изненадила цецу за рођендан: Цео Балкан бруји о потезу ћерке фолк диве! "Ти си најбољи човек, да заувек…

(Видео) Анастасија изненадила цецу за рођендан: Цео Балкан бруји о потезу ћерке фолк диве! "Ти си најбољи човек, да заувек…

Блиц 14.06.2020
Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић данас обележава 47. рођендан у свом дому из ког не излази већ данима због корона вируса, којим се недавно заразила. Њена ћерка Анастасија одлучила је да је изненади за рођендан, па је на… »
Цеца напунила 47 година: Срећан рођендан у карантину, уз поруке пријатеља и обожавалаца

Цеца напунила 47 година: Срећан рођендан у карантину, уз поруке пријатеља и обожавалаца

Вечерње новости 14.06.2020
“Срећан рођендан, краљице Балкана, идолу мој”, “Светлана, волим те”, “Да си жива и здрава 100 година” - само су неке од порука које је певачица добила. ОБОЖАВАОЦИМА Светлане Цеце Ражнатовић 14. јун је већ дуго урезан у меморију… »
(ВИДЕО) Да ли се Грандовци плаше новог таласа короне

(ВИДЕО) Да ли се Грандовци плаше новог таласа короне

Нова 14.06.2020
Бројне јавне личности су у паници након сазнања да је коронавирус завладао естрадом, иако су се до сада надали да је то далеко од њих и да се дешава другима. Међутим, велико славље Светлане Цеце Ражнатовић које је 3. јуна… »
Цеца рођендан слави у изолацији, а анастасија јој је овако честитала! Њене поруке кидају душу, а једна је посебна видео

Цеца рођендан слави у изолацији, а анастасија јој је овако честитала! Њене поруке кидају душу, а једна је посебна видео

Курир 14.06.2020
Светлана Цеца Ражнатовић напунила је 47 година, пре десетак дана постала је бака, а пре само неколико сазнала да је позитивна на корона вирус. Анастасија Ражнатовић јој је предивним речима на свом Инстаграм профилу честитала… »
"Време је за нову љубав": Ексклузивна исповест Цеце Ражнатовић поводом 47. рођендана: "Давала сам шансе и кад је било касно"…

"Време је за нову љубав": Ексклузивна исповест Цеце Ражнатовић поводом 47. рођендана: "Давала сам шансе и кад је било касно"…

Блиц 14.06.2020
Фолк дива је у среду сазнала да је позитивна на корона вирус, због чега ће данас 47. рођендан прославити у вили у Љутице Богдана. У ексклузивној исповести за “Блиц” открива да ли прижељкује љубав, шта је усрећује и коју песму… »
Цеца Ражнатовић отворила душу: Рођендан слави у изолацији, а ево шта каже о корони, свађи са Чедом и љубави!

Цеца Ражнатовић отворила душу: Рођендан слави у изолацији, а ево шта каже о корони, свађи са Чедом и љубави!

Курир 14.06.2020
Светлана Цеца Ражнатовић напунила је 47 година, пре десетак дана постала је бака, а пре само неколико сазнала да је позитивна на корона вирус. "Не стижем да спустим телефон већ данима, мислим да сам добила више од 2.000 порука и… »

Вести дана »