Povezane vesti

(Video) Anastasija iznenadila cecu za rođendan: Ceo Balkan bruji o potezu ćerke folk dive! "Ti si najbolji čovek, da zauvek…

(Video) Anastasija iznenadila cecu za rođendan: Ceo Balkan bruji o potezu ćerke folk dive! "Ti si najbolji čovek, da zauvek…

Blic 14.06.2020
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović danas obeležava 47. rođendan u svom domu iz kog ne izlazi već danima zbog korona virusa, kojim se nedavno zarazila. Njena ćerka Anastasija odlučila je da je iznenadi za rođendan, pa je na društvene mreže postavila niz… »
Ceca napunila 47 godina: Srećan rođendan u karantinu, uz poruke prijatelja i obožavalaca

Ceca napunila 47 godina: Srećan rođendan u karantinu, uz poruke prijatelja i obožavalaca

Večernje novosti 14.06.2020
“Srećan rođendan, kraljice Balkana, idolu moj”, “Svetlana, volim te”, “Da si živa i zdrava 100 godina” - samo su neke od poruka koje je pevačica dobila. OBOŽAVAOCIMA Svetlane Cece Ražnatović 14. jun je već dugo urezan u memoriju, jer tada njihova… »
(VIDEO) Da li se Grandovci plaše novog talasa korone

(VIDEO) Da li se Grandovci plaše novog talasa korone

Nova 14.06.2020
Brojne javne ličnosti su u panici nakon saznanja da je koronavirus zavladao estradom, iako su se do sada nadali da je to daleko od njih i da se dešava drugima. Međutim, veliko slavlje Svetlane Cece Ražnatović koje je 3. juna priredila u svojoj vili na… »
Ceca rođendan slavi u izolaciji, a anastasija joj je ovako čestitala! Njene poruke kidaju dušu, a jedna je posebna video

Ceca rođendan slavi u izolaciji, a anastasija joj je ovako čestitala! Njene poruke kidaju dušu, a jedna je posebna video

Kurir 14.06.2020
Svetlana Ceca Ražnatović napunila je 47 godina, pre desetak dana postala je baka, a pre samo nekoliko saznala da je pozitivna na korona virus. Anastasija Ražnatović joj je predivnim rečima na svom Instagram profilu čestitala rođendan. Naime, ona je na… »
"Vreme je za novu ljubav": Ekskluzivna ispovest Cece Ražnatović povodom 47. rođendana: "Davala sam šanse i kad je bilo kasno"…

"Vreme je za novu ljubav": Ekskluzivna ispovest Cece Ražnatović povodom 47. rođendana: "Davala sam šanse i kad je bilo kasno"…

Blic 14.06.2020
Folk diva je u sredu saznala da je pozitivna na korona virus, zbog čega će danas 47. rođendan proslaviti u vili u Ljutice Bogdana. U ekskluzivnoj ispovesti za “Blic” otkriva da li priželjkuje ljubav, šta je usrećuje i koju pesmu bi naručila u kafani. Od… »
Ceca Ražnatović otvorila dušu: Rođendan slavi u izolaciji, a evo šta kaže o koroni, svađi sa Čedom i ljubavi!

Ceca Ražnatović otvorila dušu: Rođendan slavi u izolaciji, a evo šta kaže o koroni, svađi sa Čedom i ljubavi!

Kurir 14.06.2020
Svetlana Ceca Ražnatović napunila je 47 godina, pre desetak dana postala je baka, a pre samo nekoliko saznala da je pozitivna na korona virus. "Ne stižem da spustim telefon već danima, mislim da sam dobila više od 2.000 poruka i bezbroj poziva. Ponekad… »

Vesti dana »