Povezane vesti
"Kao klinac sam gledao po sistemu da komšiji crkne krava, ali: SAD..." Vučić: Iskreno navijam i da Partizan uspe, fudbal…
Sportal blic 14.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u subotu da, za razliku od doba kada je bio mlad, sada sportske uspehe "gleda" kroz brojke na papiru. Na izjavu prvog čoveka crno-belih Milorada Vučelića da mu je predsednik čestitao na , Vučić je kazao… »
„Fudbalske uspehe gledam i kroz brojke na papiru! Kad vidim transfere, računam koliko će država da dobije“
Vesti online 14.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da, za razliku od doba kada je bio mlad, sada sportske uspehe „gleda“ kroz brojke na papiru. Na izjavu glavnog i odgovornog urednika “Novosti” Milorada Vučelića da mu je predsednik čestitao… »
Vesti dana »
„Kultura u blokadi“: Umetnici i radnici u kulturi blokiraju Ministarstvo do kraja radnog vremena
N1 Info pre 6 minutajoš 41 povezana
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Štrajk dela prosvetnih radnika u Srbiji se nastavlja; ministarka Đukić Dejanović se sastala sa direktorima beogradskih škola
RTS pre 31 minutajoš 24 povezane
Vučić povukao očajnički potez, poziva Rektorski kolegij na razgovor
SEEbiz pre 12 minutajoš 19 povezanih