Повезане вести

Путин открио како су Руси заузели приштински аеродром 1999! Питао ме генерал Квашињин да ли да то учине? Рекао сам му: Уради…

Путин открио како су Руси заузели приштински аеродром 1999! Питао ме генерал Квашињин да ли да то учине? Рекао сам му: Уради…

Правда 14.06.2020
Председник Русије Владимир Путин је, присећајући се догађаја 1999. године, када је приштински аеродром "Слатина" на Косову и Метохији заузео комбиновани батаљон руских ваздухопловних снага, рекао да су од њега тражили мишљење… »
Путин открио како је донета одлука о заузимању слатине! Овом реченицом дат је знак и борба је почела!

Путин открио како је донета одлука о заузимању слатине! Овом реченицом дат је знак и борба је почела!

Курир 14.06.2020
Председник Русије Владимир Путин је, говорећи о догађајима 1999. године, када је приштински аеродром "Слатина" на Косову и Метохији заузео комбиновани батаљон руских ваздухопловних снага, рекао да су од њега тражили мишљење о… »
Путин открио како је одлучено да се заузме Слатина 1999.

Путин открио како је одлучено да се заузме Слатина 1999.

Нова 14.06.2020
Председник Русије Владимир Путин је, присец́ајуц́и се догађаја 1999. године, када је приштински аеродром „Слатина“ на Косову и Метохији заузео комбиновани батаљон руских ваздухопловних снага, рекао да су од њега тражили… »

Вести дана »