Povezane vesti
SSP usvojio Evropsku povelju: Naša budućnost je u Evropi
Moj Novi Sad 14.06.2020
Glavni odbor Stranke slobode i pravde održan je u Požarevcu. Delegati i članovi SSP-a koji su došli iz cele Srbije usvojili su Evropsku povelju i izabrali Izvršni odbor. Izvršni odbor stranke će voditi Velibor Pavlović. Evropska povelja predviđa… »
Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u Evropskom parlamentu
N1 Info 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je na glavnom odboru te stranke, koji je održan u Požarevcu, da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je SSP. "Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo predstavnike u… »
Đilas: Mi smo deo Evrope i treba da imamo predstavnika u Evropskom parlamentu
Novi magazin 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je na današnjem glavnom odboru Stranke koji je održan u Požarevcu da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je ta stranka. "Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo… »
Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u EP
Nova 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je na glavnom odboru te stranke, koji je održan u Požarevcu, da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je SSP. “Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo predstavnike u… »
Ssp usvojila "Evropsku povelju": Prihvatiti novu metodologiju proširenja EU
Mondo 14.06.2020
Verujemo da je budućnost Srbije u EU, i da proces pristupanja evropskoj zajednici naroda treba da predstavlja jedan od najvažnijih strateških ciljeva Srbije, rekao je Dragan Ðilas, predsednik Stranke slobode i pravde, posleg sednice Glavnog odbora… »
Glavni odbor SSP danas o Evropskoj povelji
Danas 14.06.2020
Glavni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) danas će u Požarevcu razmatrati Evropsku povelju, koja predviđa da Srbija odmah,bez odlaganja, i kalkulisanja prihvati novu metodologiju proširenja Evropske unije, i da sa Evropskom komisijom postigne… »
Vesti dana »

„Želimo da uključimo UN“: Ruski pregovarač povodom jučerašnjih razgovora sa SAD o Ukrajini
Danas pre 37 minutajoš 13 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 49 minutajoš 9 povezanih

Prve slike sa mesta tragedije u Lazarevcu: Otac i ćerka nađeni mrtvi u stanu
Telegraf pre 37 minutajoš 11 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 1 satjoš 9 povezanih