Povezane vesti

SSP usvojio Evropsku povelju: Naša budućnost je u Evropi

SSP usvojio Evropsku povelju: Naša budućnost je u Evropi

Moj Novi Sad 14.06.2020
Glavni odbor Stranke slobode i pravde održan je u Požarevcu. Delegati i članovi SSP-a koji su došli iz cele Srbije usvojili su Evropsku povelju i izabrali Izvršni odbor. Izvršni odbor stranke će voditi Velibor Pavlović. Evropska povelja predviđa… »
Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u Evropskom parlamentu

Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u Evropskom parlamentu

N1 Info 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je na glavnom odboru te stranke, koji je održan u Požarevcu, da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je SSP. "Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo predstavnike u… »
Đilas: Mi smo deo Evrope i treba da imamo predstavnika u Evropskom parlamentu

Đilas: Mi smo deo Evrope i treba da imamo predstavnika u Evropskom parlamentu

Novi magazin 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je na današnjem glavnom odboru Stranke koji je održan u Požarevcu da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je ta stranka. "Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo… »
Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u EP

Đilas: Srbija je deo Evrope, zaslužuje predstavnika u EP

Nova 14.06.2020
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je na glavnom odboru te stranke, koji je održan u Požarevcu, da je budućnost Srbije u Evropi, saopštila je SSP. “Mi smo deo Evrope. Ako smo deo Evrope treba i mi da imamo predstavnike u… »
Ssp usvojila "Evropsku povelju": Prihvatiti novu metodologiju proširenja EU

Ssp usvojila "Evropsku povelju": Prihvatiti novu metodologiju proširenja EU

Mondo 14.06.2020
Verujemo da je budućnost Srbije u EU, i da proces pristupanja evropskoj zajednici naroda treba da predstavlja jedan od najvažnijih strateških ciljeva Srbije, rekao je Dragan Ðilas, predsednik Stranke slobode i pravde, posleg sednice Glavnog odbora… »
Glavni odbor SSP danas o Evropskoj povelji

Glavni odbor SSP danas o Evropskoj povelji

Danas 14.06.2020
Glavni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) danas će u Požarevcu razmatrati Evropsku povelju, koja predviđa da Srbija odmah,bez odlaganja, i kalkulisanja prihvati novu metodologiju proširenja Evropske unije, i da sa Evropskom komisijom postigne… »

Vesti dana »