Повезане вести

ССП усвојио Европску повељу: Наша будућност је у Европи

ССП усвојио Европску повељу: Наша будућност је у Европи

Мој Нови Сад 14.06.2020
Главни одбор Странке слободе и правде одржан је у Пожаревцу. Делегати и чланови ССП-а који су дошли из целе Србије усвојили су Европску повељу и изабрали Извршни одбор. Извршни одбор странке ће водити Велибор Павловић. Европска… »
Ђилас: Србија је део Европе, заслужује представника у Европском парламенту

Ђилас: Србија је део Европе, заслужује представника у Европском парламенту

Н1 Инфо 14.06.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је на главном одбору те странке, који је одржан у Пожаревцу, да је будућност Србије у Европи, саопштила је ССП. "Ми смо део Европе. Ако смо део Европе треба и ми да имамо… »
Ђилас: Ми смо део Европе и треба да имамо представника у Европском парламенту

Ђилас: Ми смо део Европе и треба да имамо представника у Европском парламенту

Нови магазин 14.06.2020
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је на данашњем главном одбору Странке који је одржан у Пожаревцу да је будућност Србије у Европи, саопштила је та странка. "Ми смо део Европе. Ако смо део Европе… »
Ђилас: Србија је део Европе, заслужује представника у ЕП

Ђилас: Србија је део Европе, заслужује представника у ЕП

Нова 14.06.2020
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је на главном одбору те странке, који је одржан у Пожаревцу, да је будућност Србије у Европи, саопштила је ССП. “Ми смо део Европе. Ако смо део Европе треба и ми да имамо… »
Ссп усвојила "Европску повељу": Прихватити нову методологију проширења ЕУ

Ссп усвојила "Европску повељу": Прихватити нову методологију проширења ЕУ

Мондо 14.06.2020
Верујемо да је будућност Србије у ЕУ, и да процес приступања европској заједници народа треба да представља један од најважнијих стратешких циљева Србије, рекао је Драган Ðилас, председник Странке слободе и правде, послег… »
Главни одбор ССП данас о Европској повељи

Главни одбор ССП данас о Европској повељи

Данас 14.06.2020
Главни одбор Странке слободе и правде (ССП) данас ће у Пожаревцу разматрати Европску повељу, која предвиђа да Србија одмах,без одлагања, и калкулисања прихвати нову методологију проширења Европске уније, и да са Европском… »

Вести дана »