Povezane vesti
Žikina bivša besna: Ko je on da objavljuje tuđe rezultate na televiziji?!
Mondo 14.06.2020
Nakon saznanja da joj bivši suprug ima korona virus, oglasila se i ona vidno izrevoltirana! Nakon saznanja da joj bivši suprug ima korona virus, oglasila se i ona vidno izrevoltirana! Vest da je Žika Jakšić ipak pozitivan na korona virus, iznenadila je i… »
Dajana besna na Sašu popovića zbog Žike: Nije smeo da objavi da moj bivši muž ima koronu!
Kurir 14.06.2020
Dajana Paunović zatečena je infomracijom da je njen bivši muž Žika Jakiš zaražen virusom COVID -19. Voditeljka je još više revoltirana time što je to objavio Saša Popović, a ne Žika. - Ja sam iznenađena i zgranurta da neko umesto Žike objavljuje njegove… »
Vesti dana »
Ukinuta vanredna situacija u Loznici: Gradonačelnica Lukić kaže da su otklonjeni svi kvarovi oko struje
Euronews pre 28 minutajoš 33 povezane
„Grad Čačak odvaja 4,5 miliona dinara za koncert estradne pevačice. Čemu se veselimo?“: Čačani večeras protestuju zbog dočeka Srpske nove godine
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Počeo transport iz Janafa, stižu prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
RTS pre 3 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih