Povezane vesti
Žikina bivša besna: Ko je on da objavljuje tuđe rezultate na televiziji?!
Mondo 14.06.2020
Nakon saznanja da joj bivši suprug ima korona virus, oglasila se i ona vidno izrevoltirana! Nakon saznanja da joj bivši suprug ima korona virus, oglasila se i ona vidno izrevoltirana! Vest da je Žika Jakšić ipak pozitivan na korona virus, iznenadila… »
Dajana besna na Sašu popovića zbog Žike: Nije smeo da objavi da moj bivši muž ima koronu!
Kurir 14.06.2020
Dajana Paunović zatečena je infomracijom da je njen bivši muž Žika Jakiš zaražen virusom COVID -19. Voditeljka je još više revoltirana time što je to objavio Saša Popović, a ne Žika. - Ja sam iznenađena i zgranurta da neko umesto Žike… »
Vesti dana »
(Video) Potresne scene: Deda Mraz nepomično leži na betonu posle stravičnog pada, ljudi sklanjali decu i trčali da mu pomognu
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
(Video) Agonija nekoliko sekundi pre pada sa 13 metara! Ovako se animator obučen u Deda Mraza borio da ostane vezan za uže na zgradi u Beogradu: Deca i roditelji sve gledali u neverici
Blic pre 27 minutajoš 2 povezane
Izraelska vojska uhapsila direktora bolnice u Gazi zbog sumnje da je član Hamasa
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Bio si Poziv koji se ne propušta je moja priča iz života": Ceca Ražnatović sve priznala na koncertu: Nastao haos
Blic pre 6 satijoš 2 povezane