Povezane vesti
Sinoć se gušila u suzama, a sada skače od sreće: Matoru dočekali oni, Sanje ni na vidiku! Ali tu je druga žena! Video
Kurir 15.06.2020
Jovana Tomić Matora napustila je sinoć rijaliti, a na svom Instagram profilu objavila je video snimak iz porodičnog doma. Matoru su svi sačekali i priredili joj večeru dobrodošlice, ali Sanje Stanković nije bilo ni na vidiku. Čim je napustila… »
Matora dobila surovu poruku od sanje čim je izašla: Gušila se u suzama uživo u emisiji! Nije joj dobro! (video)
Kurir 15.06.2020
Jovana Tomić Matora napustila je sinoć rijaliti, a kada je pričala o Sanji Stanković, počela je da plače. "Malo mi je teško... Ne znam iskreno, razmišljala sam šta će biti sutra, osim što ću ići kod svoje porodice. Znaš kad ne znam šta me… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana