Povezane vesti
Božinović: Policija efikasna u borbi protiv govora mržnje
Nova 15.06.2020
Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik hrvatske vlade Davor Božinović izjavio je danas da je po pitanju borbe protiv govora mržnje policija uvek efikasna. “Imam puno poverenje u sistem. Što se tiče policije možete biti sigurni da će učiniti sve što… »
Plenković: Grafite mržnje piše "neko za nečiji račun"
RTV 15.06.2020
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković ponovio je danas da vlada osuđuje antisrpske grafite u Zagrebu i dodao da policiji treba da istraži ko stoji iza toga jer, kako kaže, neko ko to radi, radi za nečiji račun. "Mi to osuđujemo, svako ko je to napravio mora… »
Plenković: Antisrpske grafite piše “neko za nečiji račun”
Nova 15.06.2020
Premijer Hrvatske Andrej Plenković ponovio je danas da vlada osuđuje antisrpske grafite u Zagrebu i dodao da policiji treba da istraži ko stoji iza toga jer, kako kaže, neko ko to radi, radi za nečiji račun. “Mi to osuđujemo, svako ko je to napravio mora… »
Vesti dana »

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 3 satajoš 51 povezana

Neviđen kolaps na ulazu u Beograd: Na ovoj naplatnoj stanici kolona duga čak 4 kilometara, vozači na mukama
Telegraf pre 41 minutajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenja na nepogode u Srbiji za avgust 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 13 povezanih

Nuklearni obračun na pomolu? Američke podmornice nadomak Rusije - Tramp pokazao zube Putinu
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih