Повезане вести
Божиновић: Полиција ефикасна у борби против говора мржње
Нова 15.06.2020
Министар унутрашњих послова и потпредседник хрватске владе Давор Божиновић изјавио је данас да је по питању борбе против говора мржње полиција увек ефикасна. “Имам пуно поверење у систем. Што се тиче полиције можете бити… »
Пленковић: Графите мржње пише "неко за нечији рачун"
РТВ 15.06.2020
ЗАГРЕБ - Премијер Андреј Пленковић поновио је данас да влада осуђује антисрпске графите у Загребу и додао да полицији треба да истражи ко стоји иза тога јер, како каже, неко ко то ради, ради за нечији рачун. "Ми то осуђујемо… »
Пленковић: Антисрпске графите пише “неко за нечији рачун”
Нова 15.06.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић поновио је данас да влада осуђује антисрпске графите у Загребу и додао да полицији треба да истражи ко стоји иза тога јер, како каже, неко ко то ради, ради за нечији рачун. “Ми то осуђујемо… »
Вести дана »
Марта Кос не одустаје од притиска на Србију: Што пре мењајте законе!
Вести онлине пре 3 сатајош 27 повезаних
ПУ Зрењанин објавио фотографију лица због сумње да је преварио више грађана за 12 милиона динара лажно се представљајући као припадник МУП и БИА
Инсајдер пре 1 сатјош 31 повезана
Кривична пријава против 83-годишњака, у кући у Бачу држао три пушке и пиштољ
Радио 021 пре 2 сатајош 79 повезаних
Шта значе нове визе за возаче камиона из Србије? Огласила се Европска комисија, ево како се објашњава.
Мондо пре 53 минутајош 91 повезана
Европска унија додала ИРГЦ на списак терористичких организација; Аракчи: Европа подстиче тензије
РТВ пре 2 сатајош 29 повезаних