Повезане вести

Алабар стигао, обилази Београд на води са Вучићем и Малим: Завршава се највиша зграда на Балкану

Алабар стигао, обилази Београд на води са Вучићем и Малим: Завршава се највиша зграда на Балкану

Телеграф 15.06.2020
Алабар се захвалио на помоћи и сарадњи коју је компанија добила приликом градње пројекта. - Сваки пут када дођем, Београд на води је све лепши и лепши - рекао је Мухамед Алабар, председник компаније Игл Хилс, која гради… »
Вучић се огласио на инстаграму после обиласка Београда на води: Поносан сам на ово градилиште и шта смо све урадили фото

Вучић се огласио на инстаграму после обиласка Београда на води: Поносан сам на ово градилиште и шта смо све урадили фото

Курир 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас Београд на води. - Кула Београд у оквиру Београда на води, која ће бити највиша зграда у Србији са 40 спратова и видиковцем, биће отворена за 15 месеци односно до краја 2021… »
Вучић: Кула Београд готова до краја 2021. године

Вучић: Кула Београд готова до краја 2021. године

Нова 15.06.2020
Кула Београд у оквиру Београда на води, која ће бити највиша зграда у Србији са 40 спратова и видиковцем, биће отворена за 15 месеци односно до краја 2021. године или најкасније у јануару 2022, изјавио је данас председник Србије… »
Вучић: Кула у Београду на води готова до краја 2021, а тржни центар у октобру

Вучић: Кула у Београду на води готова до краја 2021, а тржни центар у октобру

Н1 Инфо 15.06.2020
Кула у оквиру "Београда на води", која ће имати 40 спратова са видиковцем, биће отворена за највише 16 месеци, односно до краја 2021. године или најкасније почетком 2022. године, изјавио је председник Србије Александар Вучић… »
Вучић: Ово је нови симбол Србије! Сви ће долазити због погледа! Фото/видео

Вучић: Ово је нови симбол Србије! Сви ће долазити због погледа! Фото/видео

Мондо 15.06.2020
“Поносан сам што смо од једне мочваре направили један од најлепших делова наше престонице. Још да дође тај 'Луј Витон'...”, рекао је Вучић током обиласка радова на кули у Београду на води. “Поносан сам што смо од једне мочваре… »
Вучић у обиласку Београда на води: Поносан сам на ово градилиште, Кула Београд готова за 15 месеци фото, видео

Вучић у обиласку Београда на води: Поносан сам на ово градилиште, Кула Београд готова за 15 месеци фото, видео

Курир 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић и директор компаније "Игл Хилс" Мухамед Алабар обилазе данас Кулу Београд у Београду на води. Са њим је и министар финансија Синиша Мали, градоначелник Београда Зоран Радојичић и председница… »
Вучић најавио завршетак куле у Београду на води за највише 16 месеци

Вучић најавио завршетак куле у Београду на води за највише 16 месеци

Данас 15.06.2020
Кула у оквиру „Београда на води“, која ће имати 40 спратова са видиковцем, биће отворена за највише 16 месеци, односно до краја 2021. године или најкасније почетком 2022. године, изјавио је данас председник Србије Александар… »
Вучић обишао "Београд на води": Највиша кула у Србији биће готова за 15 месеци (видео)

Вучић обишао "Београд на води": Највиша кула у Србији биће готова за 15 месеци (видео)

Блиц 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић и директор компаније "Еагле Хиллс" Мухамед Алабар обилазе данас радове на Кули "Београд" у Београду на води. - Поносан сам на ово градилиште, на ово што је урађено. У овом тренутку за нас је… »
Вучић Малом: Јаоо, Синиша, види се да ти српски језик није био јача страна

Вучић Малом: Јаоо, Синиша, види се да ти српски језик није био јача страна

Мондо 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић прекорио министра финансија и бившег градоначелника Београда Синишу Малог током обиласка радова у насељу "Београд на води". Опомињао новинаре, сниматеље и фоторепортере да се не излажу… »

Вести дана »