Povezane vesti

Vučić o situaciji u CG i hapšenju sveštenika: Nadam se da će razum prevladati!

Vučić o situaciji u CG i hapšenju sveštenika: Nadam se da će razum prevladati!

Pravda 15.06.2020
Aleksandar Vučić bio je danas tokom obilaska radova u Beogradu na vodi upitan i o stanju u Crnoj Gori. Predsednik Srbije je kazao da je hapšenje sveštenika važno pitanje, i da se nada da će razum da prevlada. - Mi smo spremni da ponudimo svaku… »
Vučić: Srbija će pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori

Vučić: Srbija će pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori

Nova 15.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori, kako je naveo, "onoliko koliko može a da ne ugrozi mir i stabilnost". “Mi smo spremni da ponudimo svaku vrstu i pravne pomoći i sve druge vrste pomoći… »
Vučić: Država će pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori

Vučić: Država će pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori

Slobodna Evropa 15.06.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori, kako je naveo, "onoliko koliko može a da ne ugrozi mir i stabilnost". Vučić je to rekao reagujući na pritvaranje sveštenika Srpske pravoslavne crkve… »
Vučić: Srbija će pomoći svom narodu u Crnoj Gori

Vučić: Srbija će pomoći svom narodu u Crnoj Gori

Danas 15.06.2020
Presdsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da će Srbija pomoći srpskom narodu u Crnoj Gori, kako je naveo, „onoliko koliko može a da ne ugrozi mir i stabilnost“. „Mi smo spremni da ponudimo svaku vrstu i pravne pomoći i sve druge vrste… »
Vučić o situaciji u Crnoj Gori i hapšenju sveštenika: "Nadam se da će razum prevladati"

Vučić o situaciji u Crnoj Gori i hapšenju sveštenika: "Nadam se da će razum prevladati"

Srbija danas 15.06.2020
Predsednik Srbije je kazao da je hapšenje sveštenika važno pitanje, i da se nada da će razum da prevlada. Aleksandar Vučić bio je danas tokom obilaska radova u Beogradu na vodi upitan i o stanju u Crnoj Gori. Predsednik Srbije je kazao da je… »
Vučić o situaciji u CG i hapšenju sveštenika: Nadam se da će razum prevladati

Vučić o situaciji u CG i hapšenju sveštenika: Nadam se da će razum prevladati

Kurir 15.06.2020
Aleksandar Vučić bio je danas tokom obilaska radova u Beogradu na vodi upitan i o stanju u Crnoj Gori. Predsednik Srbije je kazao da je hapšenje sveštenika važno pitanje, i da se nada da će razum da prevlada. - Mi smo spremni da ponudimo svaku… »

Vesti dana »