Повезане вести

Вучић о ситуацији у ЦГ и хапшењу свештеника: Надам се да ће разум превладати!

Вучић о ситуацији у ЦГ и хапшењу свештеника: Надам се да ће разум превладати!

Правда 15.06.2020
Александар Вучић био је данас током обиласка радова у Београду на води упитан и о стању у Црној Гори. Председник Србије је казао да је хапшење свештеника важно питање, и да се нада да ће разум да превлада. - Ми смо спремни да… »
Вучић: Србија ће помоћи српском народу у Црној Гори

Вучић: Србија ће помоћи српском народу у Црној Гори

Нова 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Србија помоћи српском народу у Црној Гори, како је навео, "онолико колико може а да не угрози мир и стабилност". “Ми смо спремни да понудимо сваку врсту и правне помоћи и све… »
Вучић: Држава ће помоћи српском народу у Црној Гори

Вучић: Држава ће помоћи српском народу у Црној Гори

Слободна Европа 15.06.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Србија помоћи српском народу у Црној Гори, како је навео, "онолико колико може а да не угрози мир и стабилност". Вучић је то рекао реагујући на притварање свештеника Српске… »
Вучић: Србија ће помоћи свом народу у Црној Гори

Вучић: Србија ће помоћи свом народу у Црној Гори

Данас 15.06.2020
Пресдседник Србије Александар Вучић казао је данас да ће Србија помоћи српском народу у Црној Гори, како је навео, „онолико колико може а да не угрози мир и стабилност“. „Ми смо спремни да понудимо сваку врсту и правне помоћи и… »
Вучић о ситуацији у Црној Гори и хапшењу свештеника: "Надам се да ће разум превладати"

Вучић о ситуацији у Црној Гори и хапшењу свештеника: "Надам се да ће разум превладати"

Србија данас 15.06.2020
Председник Србије је казао да је хапшење свештеника важно питање, и да се нада да ће разум да превлада. Александар Вучић био је данас током обиласка радова у Београду на води упитан и о стању у Црној Гори. Председник Србије је… »
Вучић о ситуацији у ЦГ и хапшењу свештеника: Надам се да ће разум превладати

Вучић о ситуацији у ЦГ и хапшењу свештеника: Надам се да ће разум превладати

Курир 15.06.2020
Александар Вучић био је данас током обиласка радова у Београду на води упитан и о стању у Црној Гори. Председник Србије је казао да је хапшење свештеника важно питање, и да се нада да ће разум да превлада. - Ми смо спремни да… »

Вести дана »