Povezane vesti
Zvezda: ''Slavimo 75 godina ljubavi i 31. titulu'' - I to, besplatno!
Sportske.net 15.06.2020
Najnoviji porazi ipak nisu pokvarili šampionsko raspoloženje u Crvenoj zvezdi. Crvena zvezda će u subotu, 20. juna proslaviti svoju treću uzastopnu šampionsku titulu, ukupno 31. Svečana ceremonija dodele pehara planirana je pred meč poslednjeg kola koji… »
Zvezda zove: Besplatno na proslavu titule
Mozzart sport 15.06.2020
Crveno-beli zovu navijače na duel protiv Proletera. Crvena zvezda je ove sezone osvojila titulu prvaka Srbije, a u poslednjem kolu protiv Proletera, u subotu od 19 časova i 15 minuta, crveno-beli če otvoriti vrata stadiona Rajko Mitić i ulazak na… »
Besplatno na proslavu titule: Sprema se spektakl na ‘Marakani’, a Crvena zvezda poziva sve navijače!
Hot sport 15.06.2020
Crvena zvezda je u sezoni 2019/20 postala prvak države po 31. put, a u poslednjem kolu protiv Proletera, u subotu od 19 časova i 15 minuta, crveno-beli će zajedno sa navijačima proslaviti još jednu titulu. Kako navode iz tabora crveno-belih, ‘iza Zvezde… »
Zvezda opet ruši Liverpul, besplatno na proslavu titule
Nova 15.06.2020
Crvena zvezda je nedavno obezbedila osvajanje 31. titule državnog prvaka, a zvanična proslava sa navijačima očekuje se u poslednjem kolu Superlige. Crveno-beli u subotu 20. juna od 19.15 časova igraju na stadionu “Rajko Mitić” protiv Proletera i tom… »
Borjan: Mi smo Zvezda i bićemo šampioni igrali dobar fudbal ili ne!
Mozzart sport 15.06.2020
“Smara me više da pričam da smo najbolji”, kaže golman crveno-belih. Milanu Borjanu se očigledno smučilo da sluša “prozivke” sa druge strane Topčiderskog brda. Pa na optužbe iz Partizanovog tabora, u kome – izuzev u slučaju šefa struke Sava Miloševića –… »
Borjan: Titulu smo zaslužili na terenu, za ostale imam samo jednu poruku
Večernje novosti 15.06.2020
Svi znamo kako se refren nase pesme "Pune tribine ludih navijača" završava - jasan je golman Zvezde. Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je treća uzastopna titula osvojena zasluženo, na terenu, kao i da jedva čeka proslavu. -… »
Borjan besan na kritike: Čujte kraj pesme “Mi smo šampioni”
Nova 15.06.2020
Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, izjavio je da je treća uzastopna titula osvojena zasluženo, na terenu, kao i da jedva čeka proslavu. “Umoran sam više da pričam o zasluženoj tituli. Ovu titulu sam ja uzeo, moji saigrači, moj trener, moj klub i moji… »
Borjan: Smara me više da pričam! Poruka svima je kraj one navijačke pesme
Mondo 15.06.2020
"Umoran sam da pričam o zasluženoj tituli. Kako se osećam? Savršeno!" "Umoran sam da pričam o zasluženoj tituli. Kako se osećam? Savršeno!" Crvena zvezda neslavno privodi kraju sezonu 2019/20, iako je u prvom kolu posle pauze "overila" osvajanje titule… »
Borjanu prekipelo: ''Svi znamo kako se završava refren naše pesme 'Pune tribine ludih navijača'''
Sportske.net 15.06.2020
Golman i kapiten Zvezde oglasio se danas, posle drugog uzastopnog poraza crveno-belih. Zvezda je posle osvojene titule prvaka doživela dva poraza u protekloj nedelji - onaj mnogo bolniji od Partizana u sredu u Humskoj (1:0), kada je ostala bez prilike da… »
"Smara me više da pričam o zasluženoj tituli": Borjanov emotivni izliv pred Zvezdino poslednje kolo
Telegraf 15.06.2020
Kapiten crveno-belih poručio je da su on i njegove kolege "gulile kolena" na najgorim terenima i da tri godine uzastopno dokazuju da je Zvezda najveći klub u Srbiji i Beogradu. Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se dan nakon poraza od TSC-a, u… »
Milan Borjan: Mi smo šampioni i bićemo igrali dobar fudbal ili ne jer smo najbolji! Ovaj pehar sanjao sam kao klinac
Hot sport 15.06.2020
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu, 31. titulu u šampionatu naše zemlje. Jedan od najzaslužnijih za uspeh Zvezde jeste i kapiten Milan Borjan. Čuvar mreže Crvene zvezde poručio je da je on, zajedno sa svojim saigračima i trenerom, titulu osvojio na… »
"Smarate! Svi znamo kako se refren naše pesme ‘Pune tribine ludih navijača’ završava - e, to je moja poruka svima!" Kapiten…
Sportal blic 15.06.2020
Crvena zvezda je još 29. maja osvojila treću uzastopnu titulu, potom je ispala u polufinalu Kupa Srbije od Partizana (1:0), a utisak kapitena crveno-belih Milana Borjana je da se uspeh njegove ekipe ne vrednuje dovoljno. - Smara me više da pričam o… »
Vesti dana »
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres, spremite planove evakuacije
Alo pre 33 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 17 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za legalizaciju nelegalnih objekata u Srbiji
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
CLS: Beogradske elektrane najveći dužnik na listih javnih komunalnih preduzeća
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih