Повезане вести
Звезда: ''Славимо 75 година љубави и 31. титулу'' - И то, бесплатно!
Спортске.нет 15.06.2020
Најновији порази ипак нису покварили шампионско расположење у Црвеној звезди. Црвена звезда ће у суботу, 20. јуна прославити своју трећу узастопну шампионску титулу, укупно 31. Свечана церемонија доделе пехара планирана је пред… »
Звезда зове: Бесплатно на прославу титуле
Моззарт спорт 15.06.2020
Црвено-бели зову навијаче на дуел против Пролетера. Црвена звезда је ове сезоне освојила титулу првака Србије, а у последњем колу против Пролетера, у суботу од 19 часова и 15 минута, црвено-бели че отворити врата стадиона Рајко… »
Бесплатно на прославу титуле: Спрема се спектакл на ‘Маракани’, а Црвена звезда позива све навијаче!
Хот спорт 15.06.2020
Црвена звезда је у сезони 2019/20 постала првак државе по 31. пут, а у последњем колу против Пролетера, у суботу од 19 часова и 15 минута, црвено-бели ће заједно са навијачима прославити још једну титулу. Како наводе из табора… »
Звезда опет руши Ливерпул, бесплатно на прославу титуле
Нова 15.06.2020
Црвена звезда је недавно обезбедила освајање 31. титуле државног првака, а званична прослава са навијачима очекује се у последњем колу Суперлиге. Црвено-бели у суботу 20. јуна од 19.15 часова играју на стадиону “Рајко Митић”… »
Борјан: Ми смо Звезда и бићемо шампиони играли добар фудбал или не!
Моззарт спорт 15.06.2020
“Смара ме више да причам да смо најбољи”, каже голман црвено-белих. Милану Борјану се очигледно смучило да слуша “прозивке” са друге стране Топчидерског брда. Па на оптужбе из Партизановог табора, у коме – изузев у случају шефа… »
Борјан: Титулу смо заслужили на терену, за остале имам само једну поруку
Вечерње новости 15.06.2020
Сви знамо како се рефрен насе песме "Пуне трибине лудих навијача" завршава - јасан је голман Звезде. Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је да је трећа узастопна титула освојена заслужено, на терену, као и да… »
Борјан бесан на критике: Чујте крај песме “Ми смо шампиони”
Нова 15.06.2020
Милан Борјан, капитен Црвене звезде, изјавио је да је трећа узастопна титула освојена заслужено, на терену, као и да једва чека прославу. “Уморан сам више да причам о заслуженој титули. Ову титулу сам ја узео, моји саиграчи, мој… »
Борјан: Смара ме више да причам! Порука свима је крај оне навијачке песме
Мондо 15.06.2020
"Уморан сам да причам о заслуженој титули. Како се осећам? Савршено!" "Уморан сам да причам о заслуженој титули. Како се осећам? Савршено!" Црвена звезда неславно приводи крају сезону 2019/20, иако је у првом колу после паузе… »
Борјану прекипело: ''Сви знамо како се завршава рефрен наше песме 'Пуне трибине лудих навијача'''
Спортске.нет 15.06.2020
Голман и капитен Звезде огласио се данас, после другог узастопног пораза црвено-белих. Звезда је после освојене титуле првака доживела два пораза у протеклој недељи - онај много болнији од Партизана у среду у Хумској (1:0), када… »
"Смара ме више да причам о заслуженој титули": Борјанов емотивни излив пред Звездино последње коло
Телеграф 15.06.2020
Капитен црвено-белих поручио је да су он и његове колеге "гулиле колена" на најгорим теренима и да три године узастопно доказују да је Звезда највећи клуб у Србији и Београду. Капитен Црвене звезде Милан Борјан огласио се дан… »
Милан Борјан: Ми смо шампиони и бићемо играли добар фудбал или не јер смо најбољи! Овај пехар сањао сам као клинац
Хот спорт 15.06.2020
Фудбалери Црвене звезде освојили су нову, 31. титулу у шампионату наше земље. Један од најзаслужнијих за успех Звезде јесте и капитен Милан Борјан. Чувар мреже Црвене звезде поручио је да је он, заједно са својим саиграчима и… »
"Смарате! Сви знамо како се рефрен наше песме ‘Пуне трибине лудих навијача’ завршава - е, то је моја порука свима!" Капитен…
Спортал блиц 15.06.2020
Црвена звезда је још 29. маја освојила трећу узастопну титулу, потом је испала у полуфиналу Купа Србије од Партизана (1:0), а утисак капитена црвено-белих Милана Борјана је да се успех његове екипе не вреднује довољно. - Смара… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 40 минутајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 30 минутајош 1 повезана
Важно ако данас мењате новац: Огласила се НБС, ово је званично саопштење
Ало пре 40 минутајош 2 повезане