Povezane vesti

Novak Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se dolasku u Zadar!

Novak Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se dolasku u Zadar!

Hot sport 15.06.2020
Prvi teniser sveta Novak Đoković istakao je da nestrpljivo čeka dolazak u Zadar. Srpski as sa nestrpljenjem čeka drugu stanicu ‘Adria Tura’, nakon što je priređen spektakl u Beogradu. Turnir u Hrvatskoj na programu je sledećeg vikenda. – Imam… »
Novak: ''Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!''

Novak: ''Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!''

Sportske.net 15.06.2020
Posle Beograda, ''Adria Tour'' se seli u Zadar. Proteklog vikenda oči celog teniskog sveta bile su usmerene ka Beogradu, gde je odigran prvi turnir u okviru ''Adria Tour-a''. Organizacija je bila sjajna, pehar je osvojio Austrijanac Dominik Tim, a… »
Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se igranju u Zadru

Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se igranju u Zadru

Mozzart sport 15.06.2020
"Imam zaista lep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem i traje sigurno 10 godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im se ovom prilikom što su prepoznali inicijativu 'Adria Toura´" Adria… »
Novak na HRT-u: Imam lepe vesti za vas!

Novak na HRT-u: Imam lepe vesti za vas!

Mondo 15.06.2020
Novak Đoković ne staje. Već danas se "bacio" na realizaciju drugog takmičarskog vikenda u Zadru. Novak Đoković ne staje. Već danas se "bacio" na realizaciju drugog takmičarskog vikenda u Zadru. Juče Beograd, danas već Zadar. Najbolji teniser… »
Đoković: Hvala građanima Hrvatske, čekamo Zvereva u Zadru

Đoković: Hvala građanima Hrvatske, čekamo Zvereva u Zadru

Nova 15.06.2020
"Adrija tur" se seli u Zadar posle prvog vikenda u Beogradu, a Novak Đoković se dotakao drugog turnira i odnosa sa najboljim hrvatskim igračima. Prvi teniser sveta je u intervjuu za HRT posebno pričao o Marinu Čiliću i Borni Ćoriću. „Imam zaista… »

Vesti dana »