Povezane vesti
Novak: ''Hvala svim građanima Zadra i cele Hrvatske!''
Sportske.net 15.06.2020
Posle Beograda, ''Adria Tour'' se seli u Zadar. Proteklog vikenda oči celog teniskog sveta bile su usmerene ka Beogradu, gde je odigran prvi turnir u okviru ''Adria Tour-a''. Organizacija je bila sjajna, pehar je osvojio Austrijanac Dominik Tim, a… »
Novak Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se dolasku u Zadar!
Hot sport 15.06.2020
Prvi teniser sveta Novak Đoković istakao je da nestrpljivo čeka dolazak u Zadar. Srpski as sa nestrpljenjem čeka drugu stanicu ‘Adria Tura’, nakon što je priređen spektakl u Beogradu. Turnir u Hrvatskoj na programu je sledećeg vikenda. – Imam zaista lep… »
Đoković: Hvala Hrvatskoj, radujem se igranju u Zadru
Mozzart sport 15.06.2020
"Imam zaista lep i prijateljski odnos s Bornom Ćorićem i Marinom Čilićem i traje sigurno 10 godina unazad, pogotovo s Marinom. Poznajemo se još iz juniorskih dana. Zahvaljujem im se ovom prilikom što su prepoznali inicijativu 'Adria Toura´" Adria Tur se… »
Novak na HRT-u: Imam lepe vesti za vas!
Mondo 15.06.2020
Novak Đoković ne staje. Već danas se "bacio" na realizaciju drugog takmičarskog vikenda u Zadru. Novak Đoković ne staje. Već danas se "bacio" na realizaciju drugog takmičarskog vikenda u Zadru. Juče Beograd, danas već Zadar. Najbolji teniser sveta Novak… »
Đoković: Hvala građanima Hrvatske, čekamo Zvereva u Zadru
Nova 15.06.2020
"Adrija tur" se seli u Zadar posle prvog vikenda u Beogradu, a Novak Đoković se dotakao drugog turnira i odnosa sa najboljim hrvatskim igračima. Prvi teniser sveta je u intervjuu za HRT posebno pričao o Marinu Čiliću i Borni Ćoriću. „Imam zaista lep i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 60 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 26 minutajoš 38 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 126 povezanih

Da li su nam tenkovi na ulicama zaista bili potrebni? Pogledajte samo kako je već prvog dana priprema za paradu stradao asfalt VIDEO
Nova pre 26 minutajoš 19 povezanih

Vučić primio holivudskog glumca Stivena Sigala i njegovog sina, evo šta je povod (foto)
Blic pre 3 satajoš 18 povezanih