Povezane vesti
Kevin Durent postao suvlasnik MLS kluba Filadelfija
Nova 15.06.2020
Kevin Durent, legenda NBA, pridružio se vlasničkoj grupi fudbalskog kluba iz MLS lige Filadelfije. “Oduvek sam fudbalski fan i želeo sam da se upustim u taj sport na smisleni način. Sa vlasnicima Filadelfije delim viziju. Nećete me viđati na utakmicama… »
Kevin Durent postao suvlasnik MLS kluba Filadelfija
Sportski žurnal 15.06.2020
Američki košarkaš Kevin Durent pridružio se vlasničkoj grupi fudbalskog kluba iz MLS lige Filadelfije. – Oduvek sam fudbalski fan i želeo sam da se upustim u taj sport na smisleni način. Sa vlasnicima Filadelfije delim viziju. Nećete me viđati na… »
Šta je po zanimanju Kevin Durent? Košarkaš-suvlasnik!
Mondo 15.06.2020
Poput Lebrona, i Kej-Di je odlučio da uloži milione u fudbal, ali pravi. Poput Lebrona, i Kej-Di je odlučio da uloži milione u fudbal, ali pravi. Igrač-suvlasnik. To je novi status jednog od najboljih košarkaša današnjice. Njegov veliki rival, Lebron… »
Vesti dana »

Blokada magistrale, bajkeri, protest: Objavljene tačne lokacije velikog okupljanja u Užicu (foto)
Pravda pre 2 satajoš 27 povezanih

(Video) "more, imam pištolj, ubiću: Te!" Sestra monstruma iz Prilepa i njena snaja zapomagale da ih pusti u kuću, on ubio sestrića i njegovog sina Milana (13): Komšije otkrile stravične detalje zločina
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano i toplo vreme sa osveženjem sredinom nedelje i novim toplotnim talasom krajem jula
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 22 povezane

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta nadstrešnica kako bi nastavili istragu
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih

"Sramota!" Grenel očitao bukvicu Vjosi Osmani: "Ona nije bila deo sporazuma!"
Blic pre 20 minutajoš 13 povezanih