Povezane vesti

Haos na auto-putu: Prevrnuo se šleper FOTO/VIDEO

B92 16.06.2020
Beograd -- Na auto-putu Beograd-Zagreb, u blizini skretanja za aerodrom Nikola Tesla, jutros oko 6 sati prevrnuo se kamion sa prikolicom. Niko nije povređen, prenosi RTS, ali je pesak se rasuo po kolovozu. Saobraćaj je trenutno usporen jer se odvija… »

Prevrnuo se šleper na auto-putu, šljunak po kolovozu

RTS 16.06.2020
Niko nije povređen kada se na auto-putu Beograd-Zagreb, oko 6 sati prevrnuo kamion s prikolicom. Nezgoda se dogodila u blizini skretanja za aerodrom Nikola Tesla. Šleper koji je prevozio šljunak, prevrnuo se u preticajnoj traci u smeru ka Beogradu, a… »

Prevrnuo se šleper na autoputu Beograd-Niš

Mondo 16.06.2020
Na autoputu Beograd - Niš dogodila se saobraćajna nezgoda. Na autoputu Beograd - Niš dogodila se saobraćajna nezgoda. Na toj deonici autoputa došlo je do prevrtanja ŠLEPERA, prenosi RTS. RTS navodi da se šljunak, koji je taj kamion prevozio, rasuo… »

Nezgoda kod aerodroma: Prevrnuo se šleper, šljunak po kolovozu

Blic 16.06.2020
Niko nije povređen kada se na auto-putu Beograd-Niš, oko 6 sati prevrnuo kamion s prikolicom, prenosi RTS. Nezgoda se dogodila u blizini skretanja za aerodrom Nikola Tesla. Šleper je prevozio šljunak koji se rasuo po kolovozu tako da se sada, u smeru… »

Prevrnuo se šleper na autoputu, šljunak na kolovozu

Nova 16.06.2020
Niko nije povređen kada se na auto-putu Beograd-Niš, oko 6 sati prevrnuo kamion s prikolicom. Nezgoda se dogodila u blizini skretanja za aerodrom Nikola Tesla. Šleper je prevozio šljunak koji se rasuo po kolovozu tako da se sada, u smeru ka Beogradu… »

Vesti dana »